Ale je to skutočne poznať aj pri studenom rozjazde. Nemusí byť -10. Auto ťahá úplne vpohode už z voľnobehu. Predtým som musel nohu dať z plynu dolu, auto sa "chytilo" a veľmi-veľmi pomaly pridávať. A robilo to aj poobede pri odchode z práce. Mohlo byť tak +5.
Jasně.Fakt vám všem přeji,aby to bylo všechno v pohodě.Není nic horšího,než mít nové auto a dělalo by to takovou paseku. Všem kterých to potkalo,držím palce.
Ahoj, potom čo som si pozrel túto stránku som vola do Hyundai servisu a skutočne nový sw majú a idú robiť zvolávačku. Ja už som si dohodol termín, takže dúfam, že to bude ok.
Peter74 píše:Ahoj, potom čo som si pozrel túto stránku som vola do Hyundai servisu a skutočne nový sw majú a idú robiť zvolávačku. Ja už som si dohodol termín, takže dúfam, že to bude ok.
Ahoj a kde si volal??? lebo v BA Autopalace sa tvária že o ničom nevedia !!!
Volal som na centrálu Hyundai do Blavy, kde mi to potvrdili a tam ma odporučili na servis, kde som kupoval auto, t.j. do Trenčína. V Trenčíne už nový soft majú a idem tam na budúci týždeň v stredu.
Při prvním přehrátí to trvalo do 30 minut. Teď nevím, protože řeším i jiné nepříjmenosti a auto bylo v servisu celý den...
Dva klíče po mě rozhodně nechtěli, můžu to zkusit jestli funguje i druhý po přehrátí fw... nechce se mi věřit, že by se změnil kód v imobilizéru...