xenony nebo bixenony?

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

mirpie

Příspěvek od mirpie »

akumulátor tam mám samozřejmě taky, ale výbojku s velkou opatrností vyndám bez jakékoli demontáže baterky nebo světla, ale chce to fakt opatrnost a správně s tím točit.... Jak říkám, za 15min jsem to měl přehozený zpět na žárovky
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Reklama

MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Vita píše:
MartasZ píše:
mirpie píše:tak tak, mně jak vyplivnul službu ten jeden ballast, přímo na silnici jsem vyměnil obě výbojky zpět za žárovky, asi za 15min jsem odjel, ale viděl jsem najednou velký kulový :-)
To máš teda štěstí, já se totiž k tý, co je na řidičově straně nedostanu, páč hned za světlometem mám baterku a bez demontáže světla nemám šanci tu výbojku, jak je dlouhá, vyndat :-)
Nebo muzes vyndat baterku ne ?
To je fakt jednodušší vyndat ten světlomet, páč než bych to všechno z baterky odpojil :D
Každopádně fakt mi to ani s největší opatrností přes baterku vyndat nejde, ono to bude možná i tím, že tam mám trošku větší, než je standard :P
No, ale.. objednal sem teda novou výbojku, našel jsem na netu stránku http://www.stualarm.cz/ a jejich prodejce kousek od Bolky, tak sem tam zajel a pán mi sdělil, že bude stát 1240,- a dohodli sme se, že kdyby to nebyla přesně ta, co chci, tak že se bez problémů vrátí...
Včera mi volal, že už ji má, tak sem pro ni jel a sdělil mi cenu..... 620,- prej totiž na těch stránkách to maj za dva kusy, takže mazec :-)
Tak hned večer jsem ji vyměnil a paráda, už neblikám a zase krásně svítim :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Rexcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rexcor »

Mě by zajímalo za kolik by se tedy dalo pořídit to automatické seřizování a ostřikovače
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Korálek

Příspěvek od Korálek »

Bixenony nejsou špatný ale mají jedinou nevýhodu,úplně si tím zrušíš světelnou houkačku.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Korálek píše:Bixenony nejsou špatný ale mají jedinou nevýhodu,úplně si tím zrušíš světelnou houkačku.
Nezrušíš, jedině v případě, že budeš místo klasických potkávaček používat světla pro denní svícení... jinak máš furt rozsvíceno, takže zablikáš a clona na bixenonu udělá to co potřebuješ ;)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „COUPE“