Kolísání otáček při studeném startu Accent 1,4 .
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
V úterý jsem byl na 1. garanční prohlídce v Autostylu Brno. Sami mi říkali, že mi přehrají nový software do řídící jednotky a také tak učinili. Auto se poté při studeném startu chová zcela normálně. Na druhé straně ani předtím jsem nepociťoval příliš velké problémy, ale nyní je to lepší.
Mirek
Hyundai Accent 1.4 Elegance, Noble White
Hyundai Accent 1.4 Elegance, Noble White
- Reklama
Novy soft
Takze novy soft mam uz aj ja. Servis BA-Panonska. Cena: gratis v ramci zaruky. Prisiel som o 9:00, hotove to mali uz o styri hodiny. Vraj som bol prvy, komu to v tomto servise uploadovali.
Zmeny pri studenom rozjazde som zatial nemal moznost testovat. Vsimol som si zatial len dve veci: tichsi motor a tusim aj nizsia spotreba podla palubneho pocitaca.
Dam vediet, ked nieco dalsie zistim.
Zmeny pri studenom rozjazde som zatial nemal moznost testovat. Vsimol som si zatial len dve veci: tichsi motor a tusim aj nizsia spotreba podla palubneho pocitaca.
Dam vediet, ked nieco dalsie zistim.
Hyundai Accent 1.4
Elegance - Space Silver
Elegance - Space Silver
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Dnes so vyskúšal štart s novým softom pri 2 stupňoch - bez problémov, krásny odpich hneď po naštartovaní.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
Řešení tohoto problému!!!
Mám tu řešení tohoto problému, Hyundai konečně po 1,5roce vynalezl nový software motoru, kdo chce ať se ozve, zdarma v rámci garance aplikuji na počkání! Jelikož vlastním také toto vozidlo, můžu jen potvrdit že to opravdu funguje!
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kolega asi nečíta celé vlákno.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html