Nové (pro mě nové) Hyundai Coupe
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nové (pro mě nové) Hyundai Coupe
Zdravim všechny členy fora a coupaky zvlášt.Dne 17.března 2008 se mi přihodila zajímavá věc.Z Renaulta Megana 1.6 55 kw 1997 sem přesedlal na Hyundai Coupe 2.0 102 kw 1999 (4 očko).Jezdil jsem s kámošem po bazarech, chtěl si koupit Octavii, no tak jsme jezdili.Až jednou v bazaru u Kutné Hory se to stalo.Stála tam červená Hyundai Coupe 2.0 a td.Bylo hotovo Doma takové nadšení nevládlo máma už viděla kluka v rakvi, ale já už jsem dospělej (mám občanku) a navíc si dělám co chci.... Tak sem ho koupil.Určitě si řeknete že koupit první kus, co člověk vidí je blbost, ale vzal sem kámoše, myslim si, že autům rozumí a ten řekl, že kdyby sháněl sporťák, tak by o tom přemejšlel.Zpět k autu červená barva, na tach.je 53000 (tomu sám nevěřím), kůže, klima, man.,vše v el., ABS, dva pytle, patnáctky kola a navíc 139 k mě dostalo, jo a stálo 144000 je to dovoz z Itálie,Megan byl z Německa a na údržbu byl jak malej Gripen (Renault auto s rytmem oprav), tím sem chtěl říct, že auta z Německa už pro mě není záruka kvality.Zejtra se ještě ozvu s pár dotazy, jinak děkuji předem za každej názor, později udělám víc fotek.
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné,snad ho Talián moc nehonil. A červená barva-super. Hezké 4oko má v klubu Kyrglík. -Fotka ze srazu v Mimoni.
Věřím,že ti bude sloužit lépe než Renault a svezení bude také neporovnatelně lepší.
Věřím,že ti bude sloužit lépe než Renault a svezení bude také neporovnatelně lepší.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
Výkon a taky vzhled,fakt se mi to auto na první pohled líbylo,dneska jsem ho naleštil,musim přiznat na laku pár teček je ale jnak fajn.Najel sem zatim něco málo přes 540 km ale lidi se sem tam otočej což mě osobně potěší.Jinak sem měl dneska možnost svíst se v autě Toyota Celica 1.8 2000r.v 105 kw na tach 100000 asi a musim říct že kluk co to dnes koupil tak sám řek že Hyundai má větší zátah.Že mu to zaražení do sedaček příde lepší.Ale já zas musim říct že ta Toyota je jak motokára co se týče podvozku,ale možná mám jenom tlumiče horší než on,má tam 16r 205 50 kola,pak sem se svez a v zatáčku kde on jel 90 tak já jel 100 ale mě už lehce kola pískaly,je fakt že to nemá ještě v ruce.A navic v tom nic nedrnčí jako mě např větrák,zadní kufr,sem tam palubka,ale já za to dal 144000kč a on 240000kč.LongStar píše:to je celkem prdel nekam s nekym vyrazit na kukacku a nechat tam 144OOO,- preju hodne stesti snad to bude bezproblemovy auti:) a jinak asi rozdil ten dvojnasobnej vykon ze:)