Ztlumení AVICU
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Ztlumení AVICU
Zdraví, polykám první kilometry s novým krasavcem a nemůžu přijít na to jak v noci ztemnit AVIC, pokud nastavím ztlumení jasu a kontrastu v menu rádia - platí toto pouze pro rádio a AVIC září vesele dál. V přenosné navigaci byl mod den nebo noc a bylo to super. Nevíte někdo jak na to??? díky za radu
New Santa Fe 2,2 AT
- Reklama
Re: Ztlumení AVICU
ahoj nechcem ti kazit radost ale najlepsie to stlmis ked to predas, pretoze je asi 95% pravdepodobnost ze ti auto vykradnu. Mne sa to stalo dvakrat a skoda bola raz 180 000,- druhykrat 9500,-dusan píše:Zdraví, polykám první kilometry s novým krasavcem a nemůžu přijít na to jak v noci ztemnit AVIC, pokud nastavím ztlumení jasu a kontrastu v menu rádia - platí toto pouze pro rádio a AVIC září vesele dál. V přenosné navigaci byl mod den nebo noc a bylo to super. Nevíte někdo jak na to??? díky za radu
Samozrejme isiel po AVICU ktory som tam nemal lebo som auto kupil tyzden pred akciou. Tak si aspon chcel zobrat Alpine a tak mi rozvrtal kompletne celu palubovku a znicil cely interier.
Ked som bol na poistovni tak mi povedali ze denne tam maju tri vykradnute Fecka kvoli tomu Avicu. Veduci predaja mi hovoril pred par dnami ze to z dovodu abnormalneho vykradania ztahuju ako akciu, pretoze co kliet to rabovacka. Zlodeji uz vedia ze sa to lahko vybera takze ja osobne by som to predal za nejakych 50 000,- za co sa pobiju kupujuci a kupil by som si tam take audio ze by som sa z toho posral a k tomu este najaku navigaciu a kludne by som spaval.
Takto si dost na odstrel, ked mas aj garaz tak si ta najdu niekde v nakupnom centre.
Informacie mam priamo od poistovakov, predajcov aj policajtov.
Prepinani podsviceni AVIC
Je to zde https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=7058 mam to, funguje to perfektne a stoji to jen par korun.
SF 2,2 CRDi VGT 4x4 A/T / H1 VAN6 2,5CRDi / iX35 2.0 GDi 4x4 / i20
Ztlumení Avic
Zdravím. Vyřešil jsem to ručním přepínáním. Obnáší to jeden malý spínač za pár korun, který jsem dal do záslepky vedle spínače spojky zadní nápravy. Přeruší se tuším oranžový drát k Avicu, nastaví a připojí přes spínač. Přepínám si to podle potřeby kdy chci a spokojenost...
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.