Potahy na sedačky
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Rudolf, ten plast v zadnej opierke ide pekne vybrat a nasadit cez potahy. Potom to vyzera takto pekne [URL=http://www.ukazto.com/?img=2269894 ... .jpg[/img][/url]
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
Díky, už to vím. Přesně podle hesla, že návod se čte až nakonec, jsem si DVD prohlédl až po montáži, takže jsem to "vyladil" napodruhé. Jinak jsou skvělé. Ve Fabii jsem měl za stejnou cenu potahy, který byly taky OK (po 7letech jako nové), ale tyhle jsou prostě dokonalé.DanyII píše:Rudolf, ten plast v zadnej opierke ide pekne vybrat a nasadit cez potahy. Potom to vyzera takto pekne [URL=http://www.ukazto.com/?img=2269894 ... .jpg[/img][/url]
AKO DLHO SI CAKAL kym ti to poslali??(ten katalog). Ja cakam uz skoro 2 tyzdne a nic mi zatial neposlali. Co presne si im napisal do ziadosti?Rudolf píše:Poslal jsem jim e-mailem žádost, obratem mi poštou poslali vzorník látek a katalog.....o5martin píše:Kde si to v Praze objednal ? díky za infoRudolf píše:Mám objednané potahy u MAD. Pak poreferuju, jak se s tím vypořádali na Slovensku.
HYUNDAI ACCENT 1.4 16V
EBONY BLACK
ELEGANCE
EBONY BLACK
ELEGANCE
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mě ani neodepsali .A to jsem přihodil i fotku auta a pár fotek sedadel,protože možná tohle auto ani neviděli .A žádná odpověď už 3 týdny.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Po pravdě mě mile překvapili rychlostí. Napsal jsem jim e-mail s typem auta a s výbavou a katalog mi přišel, pokud se nepletu, do týdne, max. 10 dní. Pak jsem jim poslal další e-mail s výběrem látky a do 14 dní jsem je měl doma.pexobb píše:
AKO DLHO SI CAKAL kym ti to poslali??(ten katalog). Ja cakam uz skoro 2 tyzdne a nic mi zatial neposlali. Co presne si im napisal do ziadosti?
No konecne uz napisali aj mne po 10 dnoch presne, ze potrebuju na mna telefon. Ta dufam, ze uz sa to rozbehneRudolf píše:Po pravdě mě mile překvapili rychlostí. Napsal jsem jim e-mail s typem auta a s výbavou a katalog mi přišel, pokud se nepletu, do týdne, max. 10 dní. Pak jsem jim poslal další e-mail s výběrem látky a do 14 dní jsem je měl doma.pexobb píše:
AKO DLHO SI CAKAL kym ti to poslali??(ten katalog). Ja cakam uz skoro 2 tyzdne a nic mi zatial neposlali. Co presne si im napisal do ziadosti?
HYUNDAI ACCENT 1.4 16V
EBONY BLACK
ELEGANCE
EBONY BLACK
ELEGANCE
Ještě se podívej na www.autopotahyshop.cz , mají slušně udělaný stránky. Jezdím sice už 1,5 roku bez potahů, ale už o nich začínám uvažovat.
Elantra 1.6, r.v.2006
Skus sa ispirovat trebars tymito fotkami. Potahy su od firmy MAD.disius píše:Zdravim pani, na zaklade Rudolfovych fotiek a odporucani som si objednal katalog MAD. Som zvedavy ci mi pride a kedy
Inac mam bezovy interier, viete mi niekto poradit farebnu kombinaciu pre potahy?
Hyundai i40 VF Bussiness Edition, 1.7 CRDi 100 kW, MT 10/2013
Hyundai ACCENT 1,5 CRDi VGT Elegance Wine Red 12/07 - SOLD
Hyundai ACCENT 1,5 CRDi VGT Elegance Wine Red 12/07 - SOLD