Palivovy filter

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
super.soso
**

Palivovy filter

Příspěvek od super.soso »

ahoj chcem sa podeli zo všetkými o moju skúsenosť s palivovým filtrom. Palivový filter sa ma meniť každých 60 000km. Ja som to zistil až po 100 000km to bolo neskoro z dôvodu, že mi auto nechcelo občas štartovať na prví krát, a mal som strašné vysokú spotrebu. Po výmene mi aut chytí úplné na prvý kráť a spotreba išla dole o 2,0l na 100km. Úplné ma prekvapilo, že palivový filter za 600sk môže spôsobovať také veci. Takže každý kto ma dáke problémy s autom ohľade motora nech skúsi vymeniť palivový filter. A ešte auto začalo lepšie ťahať v nízkych otáčkach. :D :D :D :D
Reklama

switch
*
Kontaktovat uživatele:

A aky mas model

Příspěvek od switch »

Ja mam accent 2005 1,5 CRDi ale nikto mi nenanpisal zatial aku ma tomto aute spotrebu. Ja mam najazdenych 52tis. Asi to dam vymenit len keby niekto vedel kde sa to nachadza.
tvist
*
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivovy filter

Příspěvek od tvist »

super.soso píše:ahoj chcem sa podeli zo všetkými o moju skúsenosť s palivovým filtrom. Palivový filter sa ma meniť každých 60 000km. Ja som to zistil až po 100 000km to bolo neskoro z dôvodu, že mi auto nechcelo občas štartovať na prví krát, a mal som strašné vysokú spotrebu. Po výmene mi aut chytí úplné na prvý kráť a spotreba išla dole o 2,0l na 100km. Úplné ma prekvapilo, že palivový filter za 600sk môže spôsobovať také veci. Takže každý kto ma dáke problémy s autom ohľade motora nech skúsi vymeniť palivový filter. A ešte auto začalo lepšie ťahať v nízkych otáčkach. :D :D :D :D
Ahojda.výměna je super,ale firma STP dělá cleaner,kterej se naleje do benzínu,nebo do nafty a vyčistí ti to komplet palivo,soustavu...super věc.udělal sem a je to znát hodně na autě....
Hyundai.........I love it

1,3i 12V r.v.1998
switch
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switch »

Napis ako sa to vola a kolko to stoji mozno to vyskusam. A neviete niekto o dakom lacnom obchode na nete na nakup filtrov na hyundai

Dikes
tvist
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tvist »

switch píše:Napis ako sa to vola a kolko to stoji mozno to vyskusam. A neviete niekto o dakom lacnom obchode na nete na nakup filtrov na hyundai

Dikes
Ahojda tady je link http://www.olejservis.cz/index.html?pod=17x0.htm#2280

jmenuje se to STP Engine Flush cena cca 175,-kč
Hyundai.........I love it

1,3i 12V r.v.1998
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“