accent 96 - prehrievanie motora
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
accent 96 - prehrievanie motora
Nazdar,
mam accent 1,5, 96r. Zacala mi dako kolisat teplota motora resp, stupat..musim kurit aby isla dole. V zime na volnobehu mi zase prestavalo kurit. Vie mi dakdo poradit?
diky mockrat
mam accent 1,5, 96r. Zacala mi dako kolisat teplota motora resp, stupat..musim kurit aby isla dole. V zime na volnobehu mi zase prestavalo kurit. Vie mi dakdo poradit?
diky mockrat
- Reklama
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: accent 96 - prehrievanie motora
Termostat ti zasekava....vymenit....raz ti ostane otvoreny a raz zavrety....ked ostane zavrety prehrieva sa ked otvoreny tak motor sa neohreje....matiss píše:Nazdar,
diky mockrat
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: accent 96 - prehrievanie motora
matiss píše:Nazdar,
diky mockrat
jojo je to termostat.A fofrem si ho vyměň,nebo uvaříš autíčko.měl sem podobnej problém.jen mi teplota nelezla nahoru.Termostat se dá sehnat za 250 kč a auto krásný a je to vyměníno raz dva
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
matiss píše:dikes , myslel som..ale doufal ze mozno len vodu doliat
za 250 je to v poho
počkej a kam leješ vodu???????já sem se setkal s lidma,který maj accenta a lejou vodu do nádržky,jenže to je fake.voda se musí lejt do chladiče.V prvních dnech s accentem sem si to taky myslel,ale byl to omyl. možná blbej poznatek,pro někoho hloupej,ale odšroubuj víčko na chalidiči a opatrně zmáčkni ti slilnou hadici.hned uvidíš kolik vody tam máš.když je plno,cajk,když ne,dolejt,protočit a je to hotový:-)
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
matiss píše:no sak prave, ze som tam vodu este nelial..mal som to v servise asi 4 mes dozadu, ale nevim ci tam dolili alebo ne..
ak ne, tak tam moc asi nebude..lebo ja to mam dost dlho a este som tam nelial..akurat do ostrekovacov, kapalinu do serva som dolieval, aj brzdovku..ale vodu nikdy )
tak šupu šup:-)prostě když otevřeš víko kapoty,tak je tam takovej stříbrnej kouhoutek na chaldiči.otevřeš,doliješ a jedeš....hlavně destdlovanou vodu.a pokud is dlouho nelil vodu,tak si kup o STP přípravek,kterej naleješ do chladiče a vypulíruje ti to všechne bordel v soustavě:-)neboj se nic a vodu dolej a pokud tam je vody dost a dělá to to,co dělá,tak termostat.
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
[quote="matiss"]jj, pozrem to hned, STP to sa tak vola? je daka doporucena znacka?[/q
Promiň chlape.Výrobce je Valvoline.Na stránkách www.valvoline.cz to najdeš. valvoline radiator flush 166,40,-kč a je toho 350 ml
Promiň za ten můj omyl.
Jinak tuhle dobrotu koupíš na lepších benzinách
Promiň chlape.Výrobce je Valvoline.Na stránkách www.valvoline.cz to najdeš. valvoline radiator flush 166,40,-kč a je toho 350 ml
Promiň za ten můj omyl.
Jinak tuhle dobrotu koupíš na lepších benzinách
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998