"Novy clen" konecne mam nejake fotky :)

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

DEDe
Kontaktovat uživatele:

"Novy clen" konecne mam nejake fotky :)

Příspěvek od DEDe »

Tak sem se konecne dostal k tomu neco vyfotit a dostat to na net , kupoval sem si coupatko asi pred 2 ma mesicema tak sem jeste novacek tu na foru v podstate :) Tak prispivam svym kouskem kdyz me nekde po ceste potkate treba tak at me poznate :D Obrázek
.
.
Obrázek
.
.
Obrázek
Naposledy upravil(a) DEDe dne 04 dub 2008, 14:11, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Reklama

wzoras
*

Příspěvek od wzoras »

pěkné pěkné,,,,

gratuluji :)

Hezkej ten znak na prdýlce,,,,, jen mě pověz co je to nad tim V6 za nápis ?? 2,7 Elisa ?? nějak to v tom odlesku nevidim :)

tak at slouží :wink:
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

Zrovna sem koukal na tvoje prispevky o nove kare , tak si to zase muzem pochvalit :) Jinak muj nazor na ty verze je takovej ze kazda ma svoje kdybych si mel vybirat sam bych nevedel. Myslim ze k te stribrne by ladila ta nova tmava svetla vic. Hlavne mam v planu zmenit zadni svetla chromovane tam budou o necem jinem a ty asi udelaji rozdil nejvetsi. Takze hrala nakonec roli cena a tak nejak sem se rozhodl pro 2.7. Stejne jak ty si strhl napisy tak ja sem zvolil je inovovat za znak TUSCANI (vypada fakt hodne dobre) a to druhe je 2.7 Elisa. Ma to podobny efekt jak kdyz to sundas proste lidi nevedej co to je a zkoumaj proste sranda no :D
wzoras
*

Příspěvek od wzoras »

Mno je to pěkňoučký :))

čoveče k tomu stříbrnýmu jak jsi řekl by se mě osobně snad líbili víc černý lampy než chromovaný. Ty chromovaný na mě působěj hrozně umělohmotně. Ale věc vkusu :D

Jinak to T je fakt pěkný, to se mě moc líbí - na tom zadku kor. A jsem rád že to "elisa" jsem přelouskal správně.

kolik tě to přišlo smim vědět ? jak starý a kolik najeto ?
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

je to 12/2003 a posledni trictvrte rok temer nejety a garazovany. Nalitano to melo 63 tis ja uz asi 4tis najel. Cena by mohla byt nizzsi stalo 295tis ale po tom zjisteni stavu technickym i vzhledovym sem to za to dal.
Koupil sem v bazaci (obavy sem teda mel :) Ale kazdy rika trochu jine nekdo by nechtel predvadecku nekdo bazar a tak no a tech aut je docela malo tak si clovek moc vybirat nemuze :) Daval sem to kontrolovat v autoriz.servisu i kamos automechanik mel pc k tomu tak jeste ten to prochazel a zadny trable s tim nebyly zatim tak snad to tak nejakou dobu jeste bude :) Jinak koupene a servisovane ve stejnem autoriz servisu.
Lampy predni by se mi taky vic libili tmave ale zadni preci jen chrom :)Nekde na netu sem videl zadni chromovane na stribrnem a docela me zaujali skoda ze clovek nema moc moznost videt ty svetla v realu a porovnat ale to u vetsiny doplnu nema gor kdyz tech aut je tak malo a lidi co to meni jeste min :) Ja sem puvodne chtel taky cerne ale zadne v good stavu sem nenasel , jinak barvu mas vyjimecnou coz je super ja osobne sem si to auto kupoval taky dost kuli tomu ze je vyjimecny a moc jich neni takze tvoje barva je urcite + :wink:
wzoras
*

Příspěvek od wzoras »

Mno tak to jsme na tom stejně cenově. Já to měl taky za 295k. Jen o pár tisíc míň najeto a trošku novější rok. Ale zas motor slabší no :(

HLavně aby ti sloužilo dobře.
Já měl doposud VW a modlim se aby to auto bylo tak spolehlivý jako ten VW. Najezdil jsem s nim 200.000 a nikdy mě to auto nikde nenechalo,,,

Snad bůh motorista dá a tohle auto mi bude sloužit stejně dobře :twisted:
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

no zase ta spotreba cloveka trochu schladi :) Jo ve spolehlivost taky doufam , to si mel peknou cenu to teda jo congratulations ;) No uvidime kdy si tu budem radit v tom co se nam kde podelalo :D
wzoras
*

Příspěvek od wzoras »

DEDe píše:,,,,,,No uvidime kdy si tu budem radit v tom co se nam kde podelalo :D
Tak o takovejch věcech já se vůbec bavit nehodlám :twisted: :twisted:

JJ cena krásná. Koukal jsem v bazarech co bych za tu cenu sehnal a tohle ani nááááhodou s těmahle parametrama.
mirpie

Re: "Novy clen" konecne mam nejake fotky :)

Příspěvek od mirpie »

DEDe píše:Tak sem se konecne dostal k tomu neco vyfotit a dostat to na net , kupoval sem si coupatko asi pred 2 ma mesicema tak sem jeste novacek tu na foru v podstate :) Tak prispivam svym kouskem kdyz me nekde po ceste potkate treba tak at me poznate :D
Tak přesně takhle zaparkovanýho jsem tě v Brně viděl, teda jen tvoje auto a povidám přítelkyni, hele, střábrný Coupé... Dobrý. Parkuju takřka za rohem, tak dej founa a nebo icq, a někdy se můžem sejít a pokecat.....
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
MichaelS
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichaelS »

Hezký autíčko gratuluju.
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

no to je super , co sem koukal tak se v tom i orientujes no ja vedel ze se vyplati to sem dat :D ICQ poslu mam ho tusim i v profilu vyplnene : 266230404. jeste ma v brne kamos coupe cv 97 tak to uz muzem zalozit nejakej miniklan v brne :lol:
macháček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macháček »

Hmm, krásný :shock: . Tak ať Ti lítá.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Ja nevidim ty fota ... :cry: :cry: :cry:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

vyzkousej odkazy jestli ti treba nepujdou

http://travian.poradceovb.cz/coupe1mensi.JPG
http://travian.poradceovb.cz/coupe3mensi.JPG
http://travian.poradceovb.cz/tuscanimensi.JPG

EDIT by Yurii: Měls obráceně lomítka před názvy obrázků, blbovzdornej explorer to možná vezme ale jinej prohlížeč kterej uznává platný standardy těžko :wink:
Opravil jsem i první příspěvek
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Mne ty odkazy taky nejdou :(
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Odpovědět

Zpět na „COUPE“