Mošnov 5.4.2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Alfonzo V6
- *
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Tak to na druhé straně z pozorovacího stanoviště to bylo něco jako......" to nedobrzdí....a do pytle....a je tam"... Ovšem místo jsi našel bezvadné Hlavně ať je to jen ten vlnovec.
Taky? Co ten s tím autem prováděl, bylo neskutečný - já bych to měl asi strach i na sportovním podvozku (kdybych tam nějaký měl):) Accent má poměrně úzkej rozchod (postaven vedle S-Coupe nebo Sonaty na těch fotkách působí jako autíčko na hraní ) a navíc dost měkký podvozek - no hold kdo umí, ten umí.... my ostatní jen čumímeSilva píše: jsem spíš čekala, že Virus skončí na boku jak řezal zatáčky
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
jj pravda no..těšim se jak tam dat ty tvrde pružiny a zpevnim podvozek no..sami ste viděli že mě to do smyku mocnejde no ale ten prvni slalom jako ta poslední pneu mi celkem dala jako ale jinak parad doufam že to na čem se domlouvma s dracqem výjde
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
No škoda ale že tam neměl tu manželku to by byl teda nářez!!! Ale je to v klidu že se mu nic nestalo!Dobře to zaparkoval horší by bylo kdyby to bylo do tich stromů nebo do té hromady hlíny nebo co to bylo No prestě krásná třešínka na konecSilva píše:no ještě, že se nic nestalo , jsem spíš čekala, že Virus skončí na boku jak řezal zatáčky ale ne, že někdo skončí v poli
A toto nepíše Oli ale Pavla jeho přítelkyně
No, už jsem to na upozornění Selshiga stihl opravitoli píše:draceq píše:Jinak omluva Olimu - udělal jsem z něj v popiscích fotek Zdeňka - takže sorry, Zbyňku Skleróza je sviňa......
To nevadí on to přežije
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Doprd...... Nezdá se ti to..... Sorráč.... že by jedno i navíc? .....tak já jdu upravovat......Tringi píše:Super fotky skvěle jsem si to užil
...akorát se mi zdá, že mi draceq komolí přezdívku
Hotovo - prostě mi tam to i skákalo samo, no
Už jsem to stihl poměnit- to je tak, jak něco děláš narychlo Snad už si to budu pamatovatTringi píše:Upravovat to snad ani není třeba ...přežijudraceq píše:Doprd...... Nezdá se ti to..... Sorráč.... že by jedno i navíc? .....tak já jdu upravovat......Tringi píše:Super fotky skvěle jsem si to užil
...akorát se mi zdá, že mi draceq komolí přezdívku
Hotovo - prostě mi tam to i skákalo samo, no