Najleší olej
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Najleší olej
Aký je najlepší olej H. A. rv96 ,teraz mam valvoline 5w 40,a mam najazdené 165 000km
Hyundai Accent r.v. 96
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Najleší olej
Pokud Ti motor nežere olej a ventily necvakají,zůstal bych u toho,co tam máš.lologl píše:Aký je najlepší olej H. A. rv96 ,teraz mam valvoline 5w 40,a mam najazdené 165 000km
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
srandista.. ze castrol a dobry olej castrol nema vlastnu rafinerku, teda olej mu vyraba ktovie ktoSamuel píše:v podstate ked sa budes drzat dobrych znaciek ako castrol a tak............tak to bude ok........neodporucam veci ako mogul a slovnaft a tak..........5w40 je ideal
Dobre oleje za dobru cenu su Shell, BP.. vyborne oleje su Mobil, Fuchs alebo Total. ak 5W40, mozem poradit z vlastnej skusenosti Total Quartz 9000. Oproti prvonaplni ma auto po starte jemnejsi chod a aj po zahriati zubjektivne poklesla hlucnost
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
To nevím co je na Mogulu špatnýho že by ten název? PoraďSamuel píše:v podstate ked sa budes drzat dobrych znaciek ako castrol a tak............tak to bude ok........neodporucam veci ako mogul a slovnaft a tak..........5w40 je ideal
P.S. Borku v klidu já jen takový dloubnutí.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- black_sheep
- Moderátor
ja tedy nevim, ale pouzivam castrol a nemam s nim tedy problem...Mexican píše:srandista.. ze castrol a dobry olej castrol nema vlastnu rafinerku, teda olej mu vyraba ktovie ktoSamuel píše:v podstate ked sa budes drzat dobrych znaciek ako castrol a tak............tak to bude ok........neodporucam veci ako mogul a slovnaft a tak..........5w40 je ideal
Dobre oleje za dobru cenu su Shell, BP.. vyborne oleje su Mobil, Fuchs alebo Total. ak 5W40, mozem poradit z vlastnej skusenosti Total Quartz 9000. Oproti prvonaplni ma auto po starte jemnejsi chod a aj po zahriati zubjektivne poklesla hlucnost
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tiez neviem co je na mogule zleho.. myslim, ze za tu cenu clovek kvalitnejsi olej nedostane. A dokonca zacali robit aj synteticky 5w40. Urcite by som mu doveroval viac ako Hekre alebo castroluvipe píše:To nevím co je na Mogulu špatnýho že by ten název? PoraďSamuel píše:v podstate ked sa budes drzat dobrych znaciek ako castrol a tak............tak to bude ok........neodporucam veci ako mogul a slovnaft a tak..........5w40 je ideal
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam Castrol a je tam najleppsi..........po Mogule som videl uz 2 motory a vyzerali na hovno.............Verim znackam ako Castrol Fuchs alebo aj Mobil a tak..........v Peugeote mame Total a ten je tiez okej.........ale mineral uz asi nie.........myslim ze ked olej tak syntetiku.......myslim ze tie su najkvalitnejsie
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mineralne oleje maju svoje opodstatnenie - a ak sa bavime o syntetike je dolezite ci ten olej skutocne synteticky je. Prave castrol magnatec obsahuje malo syntetickych casti - bolo to nejakych high-tech testoch, treba goooglovat. Nech si tam kazdy leje ale co chce. Ak mas dobre skusenosti s castrolmi, bolo by zbytocne davat na rady niekoho koho vlastne ani nepoznasSamuel píše:Pouzivam Castrol a je tam najleppsi..........po Mogule som videl uz 2 motory a vyzerali na hovno.............Verim znackam ako Castrol Fuchs alebo aj Mobil a tak..........v Peugeote mame Total a ten je tiez okej.........ale mineral uz asi nie.........myslim ze ked olej tak syntetiku.......myslim ze tie su najkvalitnejsie
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Za ta léta tady jsem si už na podobné zoufalecké výkřiky zvykl .Jsou prostě jedinci(spíše více jedinců ),kteří koupí olej....podle reklamy v časáku nebo proto,že jeho název viděli na závodním autě .A potom jsou ti,kteří se neptají na značku,ale otočí obal a přečtou si API,tepl.koeficient a další údaje. Mimochodem jezdím také na Mogul Racing 5W-40 a ......nebojím se,protože je mnohonásobně kvalitnější než předepisovaný olej min.SG(Mogul má SL ).Hlavně ať zase někdo nezačíná mávat aditivy .Chlapi,čtěte rubriky,vždyť o olejích už toho tady bylo probráno víc než o ženských a šniclech dohromady.vipe píše:To nevím co je na Mogulu špatnýho že by ten název? PoraďSamuel píše:v podstate ked sa budes drzat dobrych znaciek ako castrol a tak............tak to bude ok........neodporucam veci ako mogul a slovnaft a tak..........5w40 je ideal
Kdo ví,proč se olej jmenuje Castrol-že by to bylo podle toho,do čeho se leje A nezapomeňte si také nalepit samolepku,ať všichni vidí,že jezdíte na kvalitě .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Presne jak pise Borek - o olejich je toho na webu spousty a kazdy kdo si procetl informace z parametroveho listu jednotliveho oleje musi uznat, ze Castrol je nejpredrazenejsi olej na trhu. Mimochodem bych nasel ve stejne tride mogul s lepsimi parametry nez Castrol, kdo neni liny si to porovnat tak vi sve
Zabyvat se nejak obsahleji co nalit do nasich motoru nema moc cenu. Tento problem musi resit hlavne majitele vykonnych preplnovanych motoru, kde to ma opodstatneni.
Zabyvat se nejak obsahleji co nalit do nasich motoru nema moc cenu. Tento problem musi resit hlavne majitele vykonnych preplnovanych motoru, kde to ma opodstatneni.
Accent 1,3 63kw 2004
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Na první škrtnutíJosef píše:
Já tušil, že se chytneš
.Mimochodem,ještě k Mogulu Racing 5W-40(API-SL)-kupoval jsem ho v Paramo prodejně v Hradci Králové,za 130,-Kč/l.
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Individuo si tu asi ty.....ako pisem videl som dva motory po mogule a nic moc......a este s castrolom mam dobre skusenosti a su to kvalitne oleje........v podstate nejde o reklamu ide o uzivatelske skusenosti.......ked sa tu budes ohanat cislami a faktami tak ti to prd pomoze ked budes mat od neho motor zadrbany a pocitovo ti pojde horsie.........kazdeho osobny nazor..........ked sa niekomu lubi ako jazdi na Mogule nech si jazdi........ja len radim cloveku z mojej skusenosti.......individuo..............Borek píše:Na první škrtnutíJosef píše:
Já tušil, že se chytneš
.Mimochodem,ještě k Mogulu Racing 5W-40(API-SL)-kupoval jsem ho v Paramo prodejně v Hradci Králové,za 130,-Kč/l.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak tě zklamu,ale když použiji tvých slov-ani pocitově nejde o nic lépe,či hůře na Mogulu proti třeba Shellu Hellix Ultra 5W-40,který jsem měl před Mogulem.A když nevěříš na tech.data olejů,ale vybíráš podle "jedna paní povídala,že na tenhle olej to frčí" -tak to se vážně neshodnem.Netvrdím,že olej XY je lepší než olej YX,ale tvrdím,že co ty zaplatíš za litr "značky ",já koupím celou náplň motoru prokazatelně STEJNĚ kvalitního oleje Nejsem zastáncem žádné značky-nevadí mě ani Castrol,Hekra....Jen nechápu,že někdo vyhazuje peníze za věci,které se dají koupit za zlomek ceny a jsou stejné nebo i kvalitnější. :roll:Teď tam třeba budu dávat Valvoline(stejné parametry jako Mogul),protože jsem ho koupil v 5l balení ještě výhodněji v akci.
O olejích už tu bylo popsáno spousty stránek a už se nemíním tím dále zabývat.Já porovnávám tech.data(a ty si výrobce nevycucal z palce )a ty určuješ kvalitu oleje podle řečí strejdů v hospodě. Nebo ne?Tak v čem je Castrol lepší než olej XY.
O olejích už tu bylo popsáno spousty stránek a už se nemíním tím dále zabývat.Já porovnávám tech.data(a ty si výrobce nevycucal z palce )a ty určuješ kvalitu oleje podle řečí strejdů v hospodě. Nebo ne?Tak v čem je Castrol lepší než olej XY.