RAMY NA SANTA FE

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
Standa007
*

RAMY NA SANTA FE

Příspěvek od Standa007 »

Zdravím vás, nevíte někdo pomoci - chci na svojeho SANTIKA koupit rámy BUREŠ, na netu jsem našel několik odkazu a žádný z nich nefunguje. SAntovi chci udělat radost :P a nějak se mi nedari najít kontakt kde ty rámy koupím.
Díky
Reklama

karves
*

Příspěvek od karves »

SF Elegance AT
Standa007
*

MONTAŽ RAMU

Příspěvek od Standa007 »

Tak jsem Santovi udělal radost a koupil rámy od BURESE. A ouha - byl jsem nedočkavý a tak jsem se je pokoušel namontovat sám - resp. s kamarádem - celý den jsme laborovali nad bočními rámy -nemáte někdo zkušenost jak na to? Boční rámy jsme nahodili, ale na každé straně jsme kotvili jen do nosníku karoserie. Na trubkách je ještě jedno místo, kde by se mělo spojit s karoserií, ale tam se nedá kam, prostě nám to vycházelo jen do prahu a pod.Předpokládám, že práh bych asi neměl vrtat???
Další problém je přední rám - ten jsme absolutně nezvládli - dolní kotvení vychází do oka pro tažné.???Je to tak?? Jak potom ukotvím ty dva vrchní body? To jde někam k chladiči, ale jak se tam dostanu??? Dá se sundat ta menší mřížka za SPZ?? Nebo celý nárazník musí jíd dolu?? To by byla brutalita?? Je mi trapný jít s tím teď do servisu, asi bych vypadal jak debil. No, to už asi budu tak jako tak :) Nemáte někdo zkušenost. Díky za poznatky.
karves
*

Příspěvek od karves »

Jako inspiraci můžeš použít oficální návody Hyundai:
http://www.cobra2007.de/pdf/trittbrett-hyu1269.pdf
http://www.cobra2007.de/pdf/frontbuegel-hyu1263ec.pdf
Snad to bude trochu podobné. :idea:
Od kterého Bureše jsi to koupil :?:
SF Elegance AT
Standa007
*

Příspěvek od Standa007 »

Ahoj, díky za ty manuály - toto je ale trochu jiné.
Kupoval jsem u Bureše v Třebesticích - u Poděbrad - www.bures4x4.cz.

Skusil jsem i Zdendu76, tak uvidím.
Standa007
*

Příspěvek od Standa007 »

Ahoj, stále se trápím s namontováním rámu na SF - přední se mi nedá primontovat. Musí se jít pres mřížku v nárazníku - tu menší - a BUREŠ mi dal info, že se sundavá nárazník - nedělal jste to nékdo? Žiju na Slovensku a tady to v žádným servisu zatím nedělali :evil: musím sundat i světla? Našel jsem tu manuál na sundaní předního nárazníku, ale je tam ještě něco, nebo musím vyhodit i světla. Díky za info - a nebo budu brzy ty rámy prodávat. Už je mám dlouho v garáži a zakopávám o ně :lol:
dudl
**

Příspěvek od dudl »

Standa007 píše:Ahoj, stále se trápím s namontováním rámu na SF - přední se mi nedá primontovat. Musí se jít pres mřížku v nárazníku - tu menší - a BUREŠ mi dal info, že se sundavá nárazník - nedělal jste to nékdo? Žiju na Slovensku a tady to v žádným servisu zatím nedělali :evil: musím sundat i světla? Našel jsem tu manuál na sundaní předního nárazníku, ale je tam ještě něco, nebo musím vyhodit i světla. Díky za info - a nebo budu brzy ty rámy prodávat. Už je mám dlouho v garáži a zakopávám o ně :lol:
netrap sa aj tak ho uz nezapises do osvedcenia
Standa007
*

Příspěvek od Standa007 »

Ahoj, no to si deláš kozy, ne? :cry: Ja to tam ted namontoval. Nevíte nekdo jak to s tím je? Ja je kupoval v čr a tam mi BUREŠ povedel, že není problém.
Díky za info.
dudl
**

Příspěvek od dudl »

ak mas dobreho znameho tak sa to da ale od 1.1.2008 dodatocne ram do tp nedopises povoleny je len od vyroby . ak si chces byt na istom spytaj sa prvej hliadky co stretnes 8) hovorim o SR
Standa007
*

Příspěvek od Standa007 »

Ahoj, já to nechápu. Auto jsem koupil a zaevidoval v 10/2007 tak to by ako, že nemal byt problém? Auto je na SK spz-tkach a jezdím 90% po Slovensku. Zajtra jdu na garančku a som zvedav čo mi tam povedia :cry:
Jinak - psal som aj Burešovi čo on na to - zatial sa neozval. Každopádne dakujem a budem informovat. Standa
dudl
**

Příspěvek od dudl »

Standa007 píše:Ahoj, já to nechápu. Auto jsem koupil a zaevidoval v 10/2007 tak to by ako, že nemal byt problém? Auto je na SK spz-tkach a jezdím 90% po Slovensku. Zajtra jdu na garančku a som zvedav čo mi tam povedia :cry:
Jinak - psal som aj Burešovi čo on na to - zatial sa neozval. Každopádne dakujem a budem informovat. Standa
ZE JE KUPOVANE [VYROBENE] V 2007 MAS SANCU ALE CHCE TO ZNAMEHO :wink:
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“