Vymenene filtre+sviecky
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Vymenene filtre+sviecky
No takze auto je z nepodarenej vymeny palivoveho filtra uz doma..........stalo to 860 sk bez papierov cisto len praca lebo filter som im dal..........aby ste boli v obraze.......vymienal som palivovy filter a skrutil som privodnu trubku takze to uz riesil servis........pred vymenou filtrov motor v nizkych otackac trhal........ale teraz s novymi filtrami a svieckami je to vazne jiiiiiiiizdaaa ide pekne a ma aj lepsi tah,.........a ako dalsiu vec odporucam vymenit kabinovy filter.........to menili v servise lebo keby rozoberiem palubovku tak ju nedam do kopy ale kuranie uz neprepusta taky smrad ako pred tym..........takze osobna skusenost..........sviecky, olej, olejovy filter menit doma........palivovy a kabinovy radsej servis
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymenene filtre+sviecky
Samuel píše:No takze auto je z nepodarenej vymeny palivoveho filtra uz doma..........stalo to 860 sk bez papierov cisto len praca lebo filter som im dal..........aby ste boli v obraze.......vymienal som palivovy filter a skrutil som privodnu trubku takze to uz riesil servis........pred vymenou filtrov motor v nizkych otackac trhal........ale teraz s novymi filtrami a svieckami je to vazne jiiiiiiiizdaaa ide pekne a ma aj lepsi tah,.........a ako dalsiu vec odporucam vymenit kabinovy filter.........to menili v servise lebo keby rozoberiem palubovku tak ju nedam do kopy ale kuranie uz neprepusta taky smrad ako pred tym..........takze osobna skusenost..........sviecky, olej, olejovy filter menit doma........palivovy a kabinovy radsej servis
hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kamil píše:Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
na co příjde takovej filtr????já mám hyundai accdent r.v.98 a nikdy sem nezaslech,že to tam je Hele a kde teda přesně je???????
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jo len mne sa tam nejako nedalo dostat.........po skusenosti s palivovym som to nechcel riskovat ........cosa tyka ceny.....stal 750.......pod pult.........inac okolo 1000.......cize ako si ty pisalKamil píše:Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Kamil-mrkni jestli ho tam vůbec máš a jinak ho koupíš běžně třeba v Autokelly(Nipparts za 659,-Kč),E-cat....a dalších obchodech.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
O víkendu jsem se chystal měnit filtry (palivový a olejový), abych měl do budoucna klid. Mám to radši nechat odborníkovi nebo to průměrně zručný člověk (jako já ) klidně zvládne? Koupil jsem i nový olej atd.Samuel píše:No takze auto je z nepodarenej vymeny palivoveho filtra uz doma..........stalo to 860 sk bez papierov cisto len praca lebo filter som im dal..........aby ste boli v obraze.......vymienal som palivovy filter a skrutil som privodnu trubku takze to uz riesil servis........pred vymenou filtrov motor v nizkych otackac trhal........ale teraz s novymi filtrami a svieckami je to vazne jiiiiiiiizdaaa ide pekne a ma aj lepsi tah,.........a ako dalsiu vec odporucam vymenit kabinovy filter.........to menili v servise lebo keby rozoberiem palubovku tak ju nedam do kopy ale kuranie uz neprepusta taky smrad ako pred tym..........takze osobna skusenost..........sviecky, olej, olejovy filter menit doma........palivovy a kabinovy radsej servis
Hyundai Accent 2000 1,3 12V
Zalezi na tve zrucnosti zda to zvladnes. Nevim jak se meni palivovy filtr, ale olej urcite vymenis sam. Jen se musis dostat zespodu k vypoustecimu sroubu a filtru - na mem starem modelu 98 to bylo bez problemu, ted mam 04 a je tam nejaky kryt, kteri mi tam vadi v pristupu k filtru, takze pri vymene musim auto zvednout
Accent 1,3 63kw 2004
zdravim,nevedel by mi niekto napisat rozmery olej. filtra do hyudai accent 96,1,5,12V 65kw?dakujem,kupila som v predajni a dali mi iny,potrebujem vedet rozmery aby som tam nechodila 3 krat este lebo tieto sluzby su genialne v tomto state dakujem
tu su napr. rozmery:
http://www.filtron.pl/cz/index.php?idp= ... 8#idn13381
+ klikni na olejovy filter (OP617)
http://www.filtron.pl/cz/index.php?idp= ... 8#idn13381
+ klikni na olejovy filter (OP617)
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
dakujem ti velmi pekne
- rudolf.tomka
- **