Jen aby to nebyli americké bramborySelshig píše:kamarad ma amerik plne pole
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
tak to se má také jsem jednoho takového znal ale už zemřel a podědil to syn teda to co zbylo. měl statek a tam tak 40 veteránů a jen ameriky a někreré už po renovaciSelshig píše:nene myslim tim auta:-)
Známý si pár dnů zpátky pořídil Firebirda GTA za 139.000, tuším že 5.7.... a dají se s tím vyvádět docela zajímavé blbinyVladislav Bureš píše: Co ti v tom brání amerik je dost a ceny nejsou špatné já jsem se v několika svezl a pár jsme jich renovovali a takový Pontiac Firebierd 1976 s 5,0 V8 seženeš za 50-100tis a konkrétně cadilak kolem roku 1980 se prodával za 56tis 8,2 V8 a díly jsou dneska už celkem dostupné
Tak to má pěkný autíčo ale jede tak za 30draceq píše:Známý si pár dnů zpátky pořídil Firebirda GTA za 139.000, tuším že 5.7.... a dají se s tím vyvádět docela zajímavé blbinyVladislav Bureš píše: Co ti v tom brání amerik je dost a ceny nejsou špatné já jsem se v několika svezl a pár jsme jich renovovali a takový Pontiac Firebierd 1976 s 5,0 V8 seženeš za 50-100tis a konkrétně cadilak kolem roku 1980 se prodával za 56tis 8,2 V8 a díly jsou dneska už celkem dostupné: http://www.youtube.com/watch?v=MKsgNcAnlb0
to je fakt mi jsme jednoho firebierda stahovali aby jezdil za 15 majitel to měl jen na masírkudraceq píše:tímhle stylem tak za 40+ nový kola co 20 km
A kdo jo, na toto?draceq píše:Předpokládám, že ten známý to taky nebude používat na denní ježdění do práceZase tak dobře asi nevydělává
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |