Zdravim vsetkych
Myslite ze menit olej a tieto filte je v pohode aj doma.
Na daewoo nexii sme to vimenili lahko ale teraz mam accenta 2005, 1,5 CRDi a neviem ani kde hladat tie filtre. Lebo nemam knizku od auta.
Neviete mi niekto poradit ved niekto musite mat aj tento tip accenta.
Dakujem.
vymena_oleja, palivoveho a olejoveho filtra
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
ted jsem nedavno menil olej i filtr je to pohodicka,to by mel zvladnout kazdej snad,a tenhle vikend jdu vymenit palivovej filtr,svicky a doplnit prevodovej olej..Jenze jamam mnohem starsi vuz tak ti asi moc nepomuzu..Hledej pod motorem ,najdes tam vsechno ..Ne sranda jsi tu prirucku treba stahni a mas to,podle toho to pak udelas jasna paka ..A jestli se necejtis nech si to vymenit,dit ona ta vymena nemuze stat ani tolik,je to tak max 2h prace se vsim vsudy
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
čusky busky....ty jde měnit olej v převodovce jo???jak na to???a hlavně jakej olej tam příjde???jak se dá vůbec zjistit,kolik ho tam je???a kudy se tam leje???díkes za odpověď:-)mannice píše:ted jsem nedavno menil olej i filtr je to pohodicka,to by mel zvladnout kazdej snad,a tenhle vikend jdu vymenit palivovej filtr,svicky a doplnit prevodovej olej..Jenze jamam mnohem starsi vuz tak ti asi moc nepomuzu..Hledej pod motorem ,najdes tam vsechno ..Ne sranda jsi tu prirucku treba stahni a mas to,podle toho to pak udelas jasna paka ..A jestli se necejtis nech si to vymenit,dit ona ta vymena nemuze stat ani tolik,je to tak max 2h prace se vsim vsudy
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=8619
z boku převodovky bude zádka (přístup z podauta) kterou když vyšroubuješ tak olej musí být po její okraj
to téma co jsem ti tam vložil se řešilo opravdu před nedávnem a je jen o kousek níž zkus si nejprve pročítat témata najdeš zde vše možné neříkám někdy se to nenajde jen tak protože se topic jmenuje jinak než by měl ale v tomto případě je to v pořádku "převodový olej" a hlavně jen o kousek níž než v tuto chvíli tento
z boku převodovky bude zádka (přístup z podauta) kterou když vyšroubuješ tak olej musí být po její okraj
to téma co jsem ti tam vložil se řešilo opravdu před nedávnem a je jen o kousek níž zkus si nejprve pročítat témata najdeš zde vše možné neříkám někdy se to nenajde jen tak protože se topic jmenuje jinak než by měl ale v tomto případě je to v pořádku "převodový olej" a hlavně jen o kousek níž než v tuto chvíli tento
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005