Vyzkousej a uvidis ...black_sheep píše:myslite ze by ho splasili i na scoupe?
Máte uživatelský manuál??
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Manuál v PDF
Situace není veselá, PDF návod mám možnost sehnat v PDF pouze pro Elantru (tištěno 2003 a má to 18 MB). Předchozí typ asi zmizel z archívu
hledám...pohodlný automat
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Já mám model J2 (tedy velmi zaoblené vozidlo), rok výroby 1995 uvádím jako kuriozitu , neboť auto se oficiálně vyrábí až od 1996, mám to však v TP i na kastle,Joker píše:Děkuju, ale jak jsem tak koukal, tak máme jinej model i motor, takže by mi to asi bylo k ničemu......
http://www.smh.com.au/news/review-used/ ... 14334.html
kombi
Když vás vidím jak si tu notujete, oba Lantra kombi, vemte mě taky do spolku. Můžem potom na srazu postavit družstvo k soutěži s skoupatkaři kdo toho nejvíc odveze. Pokud možno ledniček či něčeho trochu rozměrnějšího. Vítězství je naše.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
kombik
Vždycky jsem chtěl slušné kombi a jelikož nejsu zas tak bohatý lantra to vyhrála. Jsem naprosto spokojen už bych chtěl jenom kombi (prošel jsem to od strany na stranu: nejprve T613 pak Š120Mates píše:Vezmete mě do party ke kombíkům???
. S 1800 to zas tak pomalé není
- JJirka
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: odpov.
ja jsem za ni dal 125000 kč dovezena z německa 1,6 16v 84kw najeto 145000Bruno píše:Díky za informaci, to máš skoro zadarmo.Kolik máš najeto? Já jsem měl 33 000km podle serv. knížky něm. jako nové a dal jsem loni v lednu 150 000 kč.Jestli mně ten borec co mi sehnal nenatáhl.
Hyundai Lantra Combi 1.6GL 16V r.v.99,G4GR 84 KW