![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
no ona problika jen u garáže když sem stál čumákem do kopce ... jen sem vyjel a zase zhasla a ujel asi asi 15km přijel sem a na stejnym místě u garáže začla svítit, vjel sem do garáže a zhasla,takže si asi vemu ten 5l kanystr abych měl na dojetí .. chci zkusit kdy to začně svítit a kolik na to opravdu ujeduEngineer píše:NO ono ti ta zacne preblikavat.... Ale ked uz ti to svieti v kuse tak uz je zle![]()
Asi pred ccz20-30km dojazdom ti kontrolka zhasne a znova zacne svietit tak uz vtedy ja nejhorsie
Alebo ked nastartujes a hned ti zacne svietit![]()
Mam s ym dost caste skusenosti momentalne
No isteze 100km....kazda rezerva je robena tak aby ti ostal benzin na 100km...aspo vo vacsine aut...co ja viem...mozno sa mylim....kadopadne....ja jazdim na svietiace dost dlho a zatial som mal to stastie...vzdy citim nejake to zavahanie v rozbehoch ked mam uz pod ryskou E(empty) obcas sa mi stane ze ta rucicka je tak hlboko pod ryskou ze len krutim hlavou neveriacky kam az moze ta kontrolka zajstButcho píše:Minule sa mi kontrolka rozsvietila a zhasla. Po tom prvom rozsvietení som mal na pumpu este asi 30 km. Pocas cesty sa obcas rozsvietila a zase zhasla (hlavne v ľavotočivých zákrutách). Ked som prisiel na pumpu tak som natankoval plnú, ale zmestilo sa tam len 38,3 litra, to znamená že tam ostalo este okolo 6,7 l.
Vychádza mi z toho, ze po prvom rozsvietení by malo byt auto schopné v pohode prejst okolo 100 km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |