SRAZ V ROUDNÉ 20-22.6.2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
taky už se nemůžu dočkat.
Mluvil jsem dneska s panem Soukupem a jestli si vybavíš hned na kraji kempu ty dvě hnusný plechový boudy tak ty bude rekonstruovat.
Jinak jsou ve všech chatkách jsou koupený nový matrace a je taky nové povlečení na postýlky
Mluvil jsem dneska s panem Soukupem a jestli si vybavíš hned na kraji kempu ty dvě hnusný plechový boudy tak ty bude rekonstruovat.
Jinak jsou ve všech chatkách jsou koupený nový matrace a je taky nové povlečení na postýlky
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Ano ten je jeho.On má totiž ještě i motel Lila.Je to ten krásnej motel u silnice po levé straně,když by jsi pokračoval dále směrem na Soběslav.ivan píše:A ten JEEP je jeho???Korálek píše:To ti nepovím.Pan Soukup říkal že na ten kemp už dlouho nikdo nešáhnul a že sesnaží aby to tam bylo hezký což se mu daříivan píše:Člověče tak měli velký tržby Minulej rok to tam nebylo
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
- black_sheep
- Moderátor
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No snad bych také dorazil pokud bude Skupáč pojízdnej, maturita se odkládá na září takže času dost akorát mám hned v pondělí po srazu reparát z číslicový techniky Ale to se udělá
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Snad jsi(nebo učitelé) mé vtipy o maturitě v září nevzal doslova .Yurii píše:No snad bych také dorazil pokud bude Skupáč pojízdnej, maturita se odkládá na září takže času dost akorát mám hned v pondělí po srazu reparát z číslicový techniky Ale to se udělá
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Já ne ale oni jo... Njn řiká se že někdo září, někdo v září... no a já sem ten co moc nezazářil... Proto jsem se tak vztekal když jsi o tom září mluvil, věděl jsem že k tomu nemám daleko
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Koukám na sraz se těší hromada lidi. Těšil bych se i já,ale jelikož jsem novopečený taťka tak to vidím bledě. Nejdřív příští rok,až malej trošku vyroste do kalhot a mohl by eventuelně jet taky se kouknout na pořádný auta. Je škoda když je to zrovna kousek od Tábora. Ale ono se to nekdy povede.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka