Hyundai Accent VS. Chevrolet Lacetti VS. KIA Cerato
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Accent VS. Chevrolet Lacetti VS. KIA Cerato
Zdravim vsechny priznivce korejskych vozu. Vzhledem k pomeru cena/vykon jsem se rozhodl pri koupi noveho auta zamerit na vyse uvedene. Vybava je ve vsech temer stejna, mne uplne staci elektrika vpredu a central s dalkovym, klimatizaci nepotrebuji.
Accent ma navic palubni pocitac - to je dobra vec, ale zase ma obuty maly kolecka (14) - to je minus pro nej. Ovsem je bezkonkurencne nejlevnejsi.
cca 280 000,-
Lacetti je super odhlucnene, ale ma maly zavazadlovy prostor, hodne mekke perovani a gumove razeni.
cena cca 330 000,-
Cerato ma sice obsah 1,6 a podle recenze je ten motor velice povedeny, ale je to vykoupene vyssi spotrebou.
cena cca 315 000,-
Co bych si mel koupit rsp. - co doporucujete? Zadam tento dotaz i na sesterska fora a uvidime
Accent ma navic palubni pocitac - to je dobra vec, ale zase ma obuty maly kolecka (14) - to je minus pro nej. Ovsem je bezkonkurencne nejlevnejsi.
cca 280 000,-
Lacetti je super odhlucnene, ale ma maly zavazadlovy prostor, hodne mekke perovani a gumove razeni.
cena cca 330 000,-
Cerato ma sice obsah 1,6 a podle recenze je ten motor velice povedeny, ale je to vykoupene vyssi spotrebou.
cena cca 315 000,-
Co bych si mel koupit rsp. - co doporucujete? Zadam tento dotaz i na sesterska fora a uvidime
- Reklama
Lacetti...vypada dobre..Accent vypada zastarale, zase na druhou stranu k Accentovi dostanes klimu a CD,coz nepotrebujes...tak neviiim:(
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Může bejt zastaralej, ale ověřenej. Mám ho měsíc ( myslím Accenta ) a po 2000km jsem spokojený (spokojenost má stále stoupající trend ) volbou auta i značky. Zatím více pozitiv než negativ......Anonymous píše:Ano, Accent uz je zastaralej, mam ho na poslednim miste, zatim vede Cerato. Byl jsem se v nem projet a udelalo na me dobrej dojem. Nic nevrze, neskripe, nevibruje - az doted jsem jezdil v Peugeotu 309GTI r.v. 87, takze me dokazou nadchnout i uplne normalni veci (funkcni ventiace).
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Dekuji vsem za podnetne rady, 1. brezna se vydam objednat Cerato (tak na 90% - jeden nikdy nevi )
pokud by chtel jeste nekdo neco doplnit, muze se zapojit i do diskuze na
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... highlight=
pokud by chtel jeste nekdo neco doplnit, muze se zapojit i do diskuze na
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... highlight=
Rozdil mezi Getzem a Accentem uz se tady resil...srdce vs. rozum...musis napsat, kolik v tom chces vozit ldii, obejm veci atd...pokud Ti staci mensi autiko, tak urcite krasnouckej Getz, pokud chces uz slusny rodinny auti, tak pak Accent...Colta jsem jeste nevidel a nic o nem ncetl, tak nevim...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam píše:Rozdil mezi Getzem a Accentem uz se tady resil...srdce vs. rozum...musis napsat, kolik v tom chces vozit ldii, obejm veci atd...pokud Ti staci mensi autiko, tak urcite krasnouckej Getz, pokud chces uz slusny rodinny auti, tak pak Accent...Colta jsem jeste nevidel a nic o nem ncetl, tak nevim...
Chcem tam vozit svoju 4 - clennu rodinu s toho dvoch synov ktory jeden ma 195 a druhy 190 zmestia sa za predne sedadla???
Anonymous píše:Hardcam píše:Rozdil mezi Getzem a Accentem uz se tady resil...srdce vs. rozum...musis napsat, kolik v tom chces vozit ldii, obejm veci atd...pokud Ti staci mensi autiko, tak urcite krasnouckej Getz, pokud chces uz slusny rodinny auti, tak pak Accent...Colta jsem jeste nevidel a nic o nem ncetl, tak nevim...
Chcem tam vozit svoju 4 - clennu rodinu s toho dvoch synov ktory jeden ma 195 a druhy 190 zmestia sa na zadne sedadla???