skrabnute auto

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
switch
*
Kontaktovat uživatele:

skrabnute auto

Příspěvek od switch »

Caute hyundaiaci neviete kde sa da zohnat take nieco cim by som si zatrel skrabnuteho accenta.
SantaFe, 2.2 crdi, 2021
Reklama

Virus
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Virus »

Pokud to máš jen povrchové tak stačí brusná pasta (na hrubší škrábance) a leštěnka (na jemné škrábance) Pokud to máš až na základ tak jedině tenký štěteček a lak.
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

a nevis kolik by mohlo stat nechat si namichat primo barvu na moje auto?nemam predstavu kolik to muze stat a kolik minimalne namichaji barvy?nepotrebuju ji hodne...
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
21peter
*

Příspěvek od 21peter »

ja sem mnel škrable auto tak asi cca 10cm škrabancom a kúpil som si na to také malovátko je to na spôsob ako používajú baby a to som naniesol a potom takou hadričkou doleštil a nebolo to vidieť.Je to značka Turtle wax.
Nájdeš to na http://www.topspol.sk/top/topw.nsf/fpro ... ydesign&ok
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

Jo nasel jsem i neco podobnyho nekde jinde na netu,ale nikde se mi nepodarilo zjistit kolik ta korekcni tuzka stoji...nevedel by nekdo?
lobsty
*

Příspěvek od lobsty »

Řeším stejný problém, majitel předemnou mi tam nechal dost škrábanců ba dokonce i odlouplý lak na zadním nárazníku, je to hodně rozsáhle, takže to budu řešit bud koupí nového nárazníku a do té doby to asík zbrousím, dám kyt, zbrousím, základovka a nechám si namíchat stejnou barvu od borců...
Accent 1.3, 12V, 63kW, typ limusine, r.v.2002, 5 dv., zlatá metalíza, zesilovač Blaster 500W, subwoofer Blaster 500W
21peter
*

Příspěvek od 21peter »

Ja som to kúpil pred rokom a stálo to cca do 200Sk 8) takže pohoda
chcaldoryny
*

Příspěvek od chcaldoryny »

Ahoj, já jsem měl škrábanec na boku, spray jsem si nechal namíchat v lakovně aut, přesně podle čísla barvy co je na štítku auta. 400ml metalízy mě přišlo na 280kč. Barva byla od firmy Motip.
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
lobsty
*

Příspěvek od lobsty »

chcaldoryny píše:Ahoj, já jsem měl škrábanec na boku, spray jsem si nechal namíchat v lakovně aut, přesně podle čísla barvy co je na štítku auta. 400ml metalízy mě přišlo na 280kč. Barva byla od firmy Motip.
Přesně takhle to mám taky v úmyslu.. 280,- kč? tak to je bomba...
Accent 1.3, 12V, 63kW, typ limusine, r.v.2002, 5 dv., zlatá metalíza, zesilovač Blaster 500W, subwoofer Blaster 500W
21peter
*

Příspěvek od 21peter »

Ahoj chcaldoryny aj tak sa dá 8)
Virus
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Virus »

Korekční tužka i s leštěnkou od turtlu stojí okolo 200 kč a seženeš ji ve skorokaždém supermarketu já osobně si ji tky koupil ale vydrží to tak dva týdny a nanovo, takže mi to přišlo zbytečné. Kolik stojí namíchání barvy to fakt netuším ale určitě to zjistíš na netu.
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

to chcaldoryny: mam uplne stejnou barvu auta jako mas ty. a z jaky jsi mesta?pipadne okresu?protoze me dali nabidku za 0,5l barvy za 1000..coz 280 a litr je dost velikanskej rozdil!!!!
chcaldoryny
*

Jsem z bruntálska, tu barvu mi namíchali v lakovně aut v Moravskoslezském Kočově, je to hned vedle Bruntálu. Lakovnu vlastní jedna příjemná paní a namíchá to na počkání během 10minut. Ten odstín je naprosto perfektní. Bohužel si momentálně nemůžu vzpomenout, jak se ta firma jmenuje :? Jak to zjistím dám vědět. Barvu jsem kupoval loni na podzim, tak nevím jestli ta cena ještě platí.
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

uffff to je ale dalka odemne.. :o)a jestli se te muzu zeptat jak jsi postupoval pri nastriku?cim jsi to osetril pred tim nez jsi to strikal?normalne jsi to odmastil a pak si to oblepil okolo a striknul?a cim jsi to pak rozlestoval?a jak to vypada??jde to poznat?a myslis ze to bude lepsi nez korekcni tuzka?je to sposta otazek vim,ale dekuju za odpoved :)
chcaldoryny
*

odborníci prominou :D , nejprve jsem vybrační bruskou vybrousil postižené místo až na plech,řádně odmastil!!! Potom jsem to vytmelil tmelem na bázi hliníku (Body tmel, potom jsem to zabrousil téměř do ztracena jemným smirkem, tuším 12ti stovkou, zbylou vrstvičku jsem zastříkal plnícím tmelemDupli color CARS(světle šedým), po zaschnutí opět brousil tentokrát dvotuisícovkou smirkem hojně smáčeným vodou až jsem docílil perfekního splynutí s okolním lakem(žádné hrby, důlky atd.) Po zaschnutí jsem to opět opatrně odmastil a asi ze 30ti centrimetrové vzdálenosti provedl první nástřik, musíš dát tenkou vrstvu aby ti lak nestekl, po zaschnutí druhou vrstvu, ta byla konečná. Hned, na druhou vrstvu jsem nastříkal stejným způsobem rychleschnoucí akrylový ČIRÝ lak Motip Clear Varnish. Výsledek je podle mého vkusu velmi dobrý, laik se diví, odborník zavírá oči :P Jak jsem psal na začátku nejsem odborník. Zdar a hodně úspěchů a bacha na MUŠKY!!! Rady se koupou v barvě!! :D
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“