Budu kupovat Coupé

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Lado
*

Příspěvek od Lado »

black_sheepe,když máš zájem se podívat na ráfky,které se hodí ke mj také ke kupátku, doporučuju www.alessiowheels.com , po úvodu klikni na odkaz Styles your car, vyber auto Hyundai Coupe,vyber barvu a pak si tam klikej na různé modely ráfků i průměry.
Reklama

Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

CARy píše:čeče ja nechcii prudit nejdriv reknes ze tomu nerozumis , pak mas spotrebu 13 litru, pak nevis ze rozteč je 114,3 a ted doporucujes od kud to ma bejt dovezeny, ja mam taky Italii dovoz, a mam abs, a vybavu a tak je to vic nez zachovaly auto, a propo ze neni hezka zelena, i kdyz Tiburon je kamos, zelena mu sedne, proste mi prijde ze k nemu patri, kazdymu sedne neco jinyho, coupe je tvarove tak zajimavy ze si myslim ze mu sedi kazda barva.

Hlavne si prosimte over VIN. Ja pri hledani coupe 2x dozvedela uplne jiny info nez udaval vyrobce.
Jinak fakt na foru to bylo uz popsany, no preju hodne stastnou ruku !
A doufam ze budes vic nadsenej z coupe nez Mr. Scully.
Nic ve zlem :lol: :lol:
C.
Diky,snad vyberu dobre,kazdopadne nadsenej z nej budu urcite.Tesim se na nej jako malej kluk :D Asi se pak rozejdu s moji holkou a nastehuju si k sobe dovnitr auto :P
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

čeče neblázni budeš mít určitě krásnej doplněk ke coupé :-)
no tve nadšení chápu , u mě to bylo stejné a stále mě to drží ,
ještě dotaz si psal r.v. 2000 to budes mit jako my teda ja :-) nebo 4-woko pač ono v tomhle roce se dá koupit obojí , aspoň teda co sem koukala na tipcars.
C.
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

CARy píše:čeče neblázni budeš mít určitě krásnej doplněk ke coupé :-)
no tve nadšení chápu , u mě to bylo stejné a stále mě to drží ,
ještě dotaz si psal r.v. 2000 to budes mit jako my teda ja :-) nebo 4-woko pač ono v tomhle roce se dá koupit obojí , aspoň teda co sem koukala na tipcars.
C.
Libi se mi 4 oci,takovy kulaty :P Asi mas pravdu,bude to hezkej doplnek k autu..Ty mas asi jako doplnek ale kluka,ne?? :o
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“