Při brzdění to vydrží. Ten držák je plastový a vlastní DVD se do toho zacvakne seshora - takže ty kolejničky při dopředném pohybu nedovolí aby to vyletělo. Ta spotřeba - možná, když se fakt blbne hodně v terénu tak to jde hodně nahoru, ale jak jsem psal, když jsme jeli do toho Chorvatska - tak jsem to v Německu vedl tak 170-180 za hodinu - tachometrově, v Rakousku a Slovinsku těch 130 a průměru se mi opravdu nechtělo věřit - 9,5. Podle mne se přes těch 13-14l člověk nedostane. Ono si to při 80-90 převaluje nějakých 2200 otáček, což je skoro volnoběh.

. Navíc jsem se přistihl, že když s tím automatem jedu, tak jezdím klidněji než s kvedlačkou - mám služební Mondeo 2,0 TDCI - 85 KW a to nešetřím

. Takže, když přesedlám nějak zkrotnu. Jednou jsem zkoušel, co SF dokáže - jel jsem na dálnici tachometrově asi 205, ale to už jsem se bál a hned jsem dal nohu z plynu, protože té vyšší stavbě to nesedí a na Krchov se mi ještě nechce. Takže optimum je tak těch 170, kdy mi točí nějakých 3800. V 4x4 jsem četl recenzi na tenhle motor a tam tehdy psali, že si to vezme až ke 20 litrům - nemohu potvrdit a jen to bylo asi tendenčně napsané.... Skutečně asi trošku dolů se spotřebou pomohlo to přeprogramování ŘJ.