![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Já mam ještě ze starýho coupéčka Zesilovač First 4kanál 4x100w rms v můstku 2x200 rms no a tlačím to do Subwofru od Dexonu WD100
Chtěl bych se tím opítat jak máte vytlumený autíčko
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Hmm nejspíš to tak dopadne stím křídlem ale co venkovní zrcátka?a Hlavně interiér??? hýbou se mi plasty v kufru !! Kamrád mi radí vytlumit to normálním molitanem a místo plata v kufru myslím to jak je nad rezrvou jak se na to pokládají zavazadla tak místo toho MDF a prý to ještě víc bude hrátMartasZ píše:Tak šrouby jedině odvrtat
To budou mít určitě stejný reproduktoryDEDe píše:ja tam mam original ale uz sem mel v planu taky mrknout co ze se tam vlastne cpalo , uvazoval sem i wooferoj nejakym do budoucna, ale nadruhou stranu sem ani necekal ze ty origo budou hrat tak skvele kdyz sem to auto kupovalzatim davam ohulit tem origo a kdyz to nedaj tak tam vrazim jiny. Kdyz se da moc basu tak mi uz drnci asi mrizka u jednoho vzadu ale jelikoz basak neni tak v porovnani s tebou to bude nic a klepot zpetnyho zrcatka se da zvladnout
Jinak verim ze drncit pak muzou ruzne veci jen verim ze u te nasi novejsi verze to jeste nebude tak hrozne kdyz se to trochu prebasuje vic jeste .
Nevite nekdo jak silne sou repraky v tech nasi 2003 r.v coupecek ? Pocitam ze verze 2.7 ma stejne jak 2.0.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |