Letní pneumatiky PIRELLI 6000 185/65 R14 výměna za jiný rozměr na novém autě - bylo na nich odjeto 54km = 100% stav, internetová cena 1700,-Kč/ks, moje cena 800,-Kč/ks, sada 4ks = 3200,-Kč, při rychlém jednání je možná i sleva
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
udělal jsi to skoro dobře. jen klikneš na obrazek daš vlastnosti a uložíš si odkaz a pak daš IMG + ten odkaz a pak zas IMG.. Ty máš jen konec odkazu.rokolo píše:Vtipné![]()
[img]file:///G:/Fotobanka/internet.jpg[/img]
Presne tak, obrázky na fórum sa daú vkladať, len keď sú uploadnuté na server, ktorý vygeneruje kód pre vloženie obrázku do fóra. Takým serverom je napr. http://www.imageshack.us. A ten vygenerovaný link sa vkladá do riadiacich znakov [img]....%20link%20z%20Imageshack...[/img].rokolo píše:Myslím, že jsem to dělal stejně jak jsi napsal.........když použiju obrázek z internetu, tak to jde a když chci použít obrázek ze svého PC, tak mi to nejde........což asi ani nepůjde, protože to je o něčem jiném
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |