moje nove auto

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

ne kazdy scoupko musi bejt nutne v haji :-) jeste porad jezdi dost scoupicek ktery jsou porad pekny a nemusi byt ani schnily.. ale je fakt ze uz je min a min...
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Jj vypadá na origo okýnko.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Yurii píše:Jj vypadá na origo okýnko.
Prave proto, ze vypada ... tak jsem se chtel ujistit ... :wink: :lol:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
petr rysavy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr rysavy »

tak dnes se konecne nasadila hlava ,vacka a rozvody ted jeste nastavit vuli ventilu a cekat az dorazi original turbo t15
momentalne 2 scoupe gt na dily, mam tu vse a pak fiat coupe 140KW zatim...
LoTuSe
*

Příspěvek od LoTuSe »

koukám tady se s scoupatkama roztrhl pytel taky jedno vlastním a vypadá celkem k světu ale ta potvůrka rez už občas někde kouká ale ne moc teď řeším jinej velkej problém potřeboval bych přetěsnt a koukám že se tady do toho někdo pustil potřeboval bych poradit nebo ještě lépe pomoci už jsem z toho na nerv navíc jsem si včera utočil víčko od oleje tak teˇˇd drží jen izolačkou pokud se mi podaří dám sem nějaké foto ale prosím moc o rady a pomoci díky chlapi
LoTuSe
*

Příspěvek od LoTuSe »

a stejně je to zvláštní když nemám to víčko pevně neprodyšně uzavřene tak to nežere olej tak nevím musím to už konečně překroužkovat a přetěsnit teď navíc přišlo špatné těsnění tak se to zase protáhne ach jo já zešílím jinak doufám že někoho s Scoupatkem potkám na tuning meetingu v Olomouci
petr rysavy
Kontaktovat uživatele:

ahoj jestli potrebujes poradit s necem presne tak se ptej jinak z toho vicka kdyz ti krze zavit netece olej tak to zrat nebude, motor stejne propousit teplo a i trosku olej krze viko ventilu do sani
LoTuSe
*

Příspěvek od LoTuSe »

no spíš bych potřeboval pomoct jenže to je složity když bydlíme taky kus od sebe a s tím víčkem je to divný když bylo pevně dotažene tak to nehorázně žralo olej a teď když prakticky leží jen na ventiovém víku protože závit se utrhl a a je zašroubený v tom víku tak to nežere skoro vůbec a přestalo to i hulit když je to studený nemůže tam třeba být jiná zrada abych nesháněj pístní kroužky a všechna různá těsnění když je to třeba něco jiného
petr rysavy
Kontaktovat uživatele:

do konce mesice by auto melo uz jezdit-neni cas. jen stale nevim jake pouzit turbo jestli t15 nebo t25, auto po zajeti bude asi na prodej:/
petr rysavy
Kontaktovat uživatele:

nevim jestli to tu jeste nekdo sleduje nebo ne, nove turbo uz je doma zatim na zajeti se da t15, zitra ho snad budu nasazovat plus dalsi dily co jsou sundane a bude se pripravovat na prihlaseni
Odpovědět

Zpět na „COUPE“