Xenony v Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To aby mě ty policajti nenašli. Bydlím ve svém a stále na stejném místě. Chtěl jsem ti přidat žertovný obrázek,ale teď marně hledám i ten placený nefunkční šmejd ukažto.com .Miloš tady to jednoduché vkládání obrázků úplně zrušil Snad najde jiné místo pro ukládání obrázků.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen čtyři body, protože přední mlhovky nejdou zapnout bez zapnutých parkovaček a jakmile zapneš parkovačky, svítí ti i koncové a osvětlení RZjandaxx píše:Tak dle téhle logiky to je za 10 bodů
2x mlhovka 2 body
2x nesvítící parkovačka 2body
2x nesvítící potkávací 2 body
2x nesvítící koncové 2 body
2x nesvítící osvětlení RZ 2 body
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Xenony v Scoupe
Ale víš o tom, že xenony berou o 40% míň proudu když svítěj, jen na nastartování potřebujou víc.. ověřil jsem si to v praxi na svý muzice, než sem měl xenony, tak když sem stál třeba na světlech, tak se mi zesik vypínal, nestačilo mu napětí, klesalo to i pod jedenáct voltů... s xenonama se nedostanu pod třináctVita píše:Ano presne tak .....
S autem jezdim prevazne do prace a zpet a prijde me zbytecny svitit hlavne pres den xenonama .....
Jestli mas zajem, neni problem ...
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V Trabantu měli 6 voltů a jak to jezdilo a origo NDR rádio hrálo..MartasZ píše:Ale víš o tom, že xenony berou o 40% míň proudu když svítěj, jen na nastartování potřebujou víc.. ověřil jsem si to v praxi na svý muzice, než sem měl xenony, tak když sem stál třeba na světlech, tak se mi zesik vypínal, nestačilo mu napětí, klesalo to i pod jedenáct voltů... s xenonama se nedostanu pod třináctVita píše:Ano presne tak .....
S autem jezdim prevazne do prace a zpet a prijde me zbytecny svitit hlavne pres den xenonama .....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Tak já několikrát viděl i auta JENOM s mlhovkama.MartasZ píše:Jen čtyři body, protože přední mlhovky nejdou zapnout bez zapnutých parkovaček a jakmile zapneš parkovačky, svítí ti i koncové a osvětlení RZjandaxx píše:Tak dle téhle logiky to je za 10 bodů
2x mlhovka 2 body
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To pak ale nejsou mlhovky ale výmysl škodováků řikaj tomu světla pro denní svícení ale maj je na místě mlhovek, je to extrémně rozšířený u Fóbií bak člověk zezadu bliká na někoho komu nesvítěj koncový světla a když ho předjede zjistí že má tenhle výmysl kterej naprosto popírá veškerou logiku
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
No jo ... to mas pravdu .... Ale ten muj zesik je v pohode .. ten nema takovy odber, a pripadaji me ty xenony maximalne nevyuzity ... pritom by nekomu mohli poslouzit daleko vic ....MartasZ píše:Ale víš o tom, že xenony berou o 40% míň proudu když svítěj, jen na nastartování potřebujou víc.. ověřil jsem si to v praxi na svý muzice, než sem měl xenony, tak když sem stál třeba na světlech, tak se mi zesik vypínal, nestačilo mu napětí, klesalo to i pod jedenáct voltů... s xenonama se nedostanu pod třináctVita píše:Ano presne tak .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
To ja bohuzel taky ...jandaxx píše:Tak já několikrát viděl i auta JENOM s mlhovkama.MartasZ píše:Jen čtyři body, protože přední mlhovky nejdou zapnout bez zapnutých parkovaček a jakmile zapneš parkovačky, svítí ti i koncové a osvětlení RZjandaxx píše:Tak dle téhle logiky to je za 10 bodů
2x mlhovka 2 body
-
- Kontaktovat uživatele:
A ještě je tam máš, nebo už si je vyndal? Já jen jestli si nezapomněl jak ti to předtim svítilo na hovno Já bych neměnil ani za nic... bez xenonů už si nedokážu představit jezditVita píše:No jo ... to mas pravdu .... Ale ten muj zesik je v pohode .. ten nema takovy odber, a pripadaji me ty xenony maximalne nevyuzity ... pritom by nekomu mohli poslouzit daleko vic ....
Uz je mam venku ... A jeste jednou a pomalu ....MartasZ píše:A ještě je tam máš, nebo už si je vyndal? Já jen jestli si nezapomněl jak ti to předtim svítilo na hovno Já bych neměnil ani za nic... bez xenonů už si nedokážu představit jezditVita píše:No jo ... to mas pravdu .... Ale ten muj zesik je v pohode .. ten nema takovy odber, a pripadaji me ty xenony maximalne nevyuzity ... pritom by nekomu mohli poslouzit daleko vic ....
Jezdim jen do prace a zpet .... A jelikoz nedelam na smeny, ale jen na rano, tak je svetlo jak rano, kdyz jedu do prace a odpoledne taky ... Namitnes zima a tak ... Cesta ma trva asi tak 10 minut max ...
A na to je po meste uplne jedno, jestli jsou tam xenony, nebo obyc ... Ano pravda je ze sviti na ho..no .... to je jasny .... Ale opravdu je nevyuziju.
A sraz, tak ten nejak poresim ....