Spotřeba po úpravách :):(

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Spotřeba po úpravách :):(

Příspěvek od Jerry159 »

O d té doby co jsem šahl na výfuk a na sání tak se nedostanu nad 500km na nádrž onoje taky že zas já jezdím takovím stylem že v městě musím vytáhnout jedničku na 60 a pak tam řadím na 4-ku a to už tam je něco kolem 50km/h no a pak když zrychluji z města na 90 tak si taky podřadím a vytočím to :wink: no asi musím změnit styl jízdy pač už mě to začíná pěkně prdět jezdit každý týden pro plnou za 1550kč halaluja :( musím akorát ještě v pátek zavařit výfuk důkladně pač ted jsem zjistil že to mám jak jsem navařoval trubku zasvody místo těch dvou tlumiču tak tam mám prasklinku a dělá to rachot a pak u toho duplexu taky :cry: a v sání musím navrtat Ďourku a na silikon tam přidělat váhu vzduchu a doufám že se to pak zlepší. :wink: Jinak když mám výfuky otevřený najedo 340km na když je mám zavřený Něco kolem 400-420 tímhle stylem jízdy.
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba :)
Reklama

DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

hele sou i taci co na plnou neujedou ani 350 napriklad ja nekdy snad ani tech 300 mam ten pocit :)) 500Km ujet je nehodou hezky cislo :)) ja osobne sem prestal tyhle udaje sledovat radeji ale u pumpy jsem kazdej tyden minimalne jednou mam ten pocit :)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry159 »

DEDe píše:hele sou i taci co na plnou neujedou ani 350 napriklad ja nekdy snad ani tech 300 mam ten pocit :)) 500Km ujet je nehodou hezky cislo :)) ja osobne sem prestal tyhle udaje sledovat radeji ale u pumpy jsem kazdej tyden minimalne jednou mam ten pocit :)
Já už jsem se tak zžil s tím mím coupátkem tak že bez něj nedám ani krok z domu pokuď nejdu někam posedět a budu píti pívo nebo vinný střík.S alkoholem jsem nikdy za volant nesedl a to jsem z kamarádu snad jediný 2 nebo 3 kluci z 10 z party všichni jezdí pravidelně a nebo občas hrůza teď o víkendu jsem byl za největšího vola když jsem kamarádoj odjil dráty od rozdělovače ve 120L a přitom jsem to dělal pro jejich dobro
Hyundai Coupé 2.0 16v
Xenony H1 6000k
mirpie

Příspěvek od mirpie »

ted mě asi ukamenujete. Jerry, jezdím jako ty, přesně jak říkáš, točím a točím a točím, ale nedávno jsem jezdil rozumně (ale ne zas, že bych jel mimo obec 70, to kilo tam bylo běžně) a na jednu nádrž jsem najel pro někoho neuvěřitelných 680km. Ale je fakt, že to bylo převážně mimo město, zátah jednu delší trasu tam a zpět a řazení při rozumných otáčkách.. Je fakt, že žáné úpravy na sacím ani výfukovém potrubí tam nemám...je to seriovka
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

Já mám auto bez úprav, jezdím méně svižně ale někdy (no častěji) na to šlápnu. Obvykle jezdím ve městě, tankuju tak po 500km plnou, ale nikdy ne celých 55l, vždycky tak 45l. Však v podpisu mám monitor návštěv čerpaček, už tam mám údajů docela dost, tak se podle toho dát orientovat. Už se mi podařilo i nějakých 617km za 49l (spotřeba vyjímečně pod 8l).
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Spotřeba po úpravách :):(

Příspěvek od MartasZ »

Jerry159 píše:O d té doby co jsem šahl na výfuk a na sání tak se nedostanu nad 500km na nádrž onoje taky že zas já jezdím takovím stylem že v městě musím vytáhnout jedničku na 60 a pak tam řadím na 4-ku a to už tam je něco kolem 50km/h no a pak když zrychluji z města na 90 tak si taky podřadím a vytočím to :wink: no asi musím změnit styl jízdy pač už mě to začíná pěkně prdět jezdit každý týden pro plnou za 1550kč halaluja :( musím akorát ještě v pátek zavařit výfuk důkladně pač ted jsem zjistil že to mám jak jsem navařoval trubku zasvody místo těch dvou tlumiču tak tam mám prasklinku a dělá to rachot a pak u toho duplexu taky :cry: a v sání musím navrtat Ďourku a na silikon tam přidělat váhu vzduchu a doufám že se to pak zlepší. :wink: Jinak když mám výfuky otevřený najedo 340km na když je mám zavřený Něco kolem 400-420 tímhle stylem jízdy.
Jenom tě opravim, to čidýlko nejni váha vzduchu, ale čidlo teploty nasávaného vzduchu...
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Re: Spotřeba po úpravách :):(

Příspěvek od Jerry159 »

MartasZ píše:
Jerry159 píše:O d té doby co jsem šahl na výfuk a na sání tak se nedostanu nad 500km na nádrž onoje taky že zas já jezdím takovím stylem že v městě musím vytáhnout jedničku na 60 a pak tam řadím na 4-ku a to už tam je něco kolem 50km/h no a pak když zrychluji z města na 90 tak si taky podřadím a vytočím to :wink: no asi musím změnit styl jízdy pač už mě to začíná pěkně prdět jezdit každý týden pro plnou za 1550kč halaluja :( musím akorát ještě v pátek zavařit výfuk důkladně pač ted jsem zjistil že to mám jak jsem navařoval trubku zasvody místo těch dvou tlumiču tak tam mám prasklinku a dělá to rachot a pak u toho duplexu taky :cry: a v sání musím navrtat Ďourku a na silikon tam přidělat váhu vzduchu a doufám že se to pak zlepší. :wink: Jinak když mám výfuky otevřený najedo 340km na když je mám zavřený Něco kolem 400-420 tímhle stylem jízdy.
Jenom tě opravim, to čidýlko nejni váha vzduchu, ale čidlo teploty nasávaného vzduchu...
Já jsem si nebyl jist :shock: šlo o to že tady někdo na forum psal že tam musím přidělat váhu vzduchu ale jak jsem hledal tak jsem hledal a váhu vzduchu jsem v sání nenašel myslím to jak bývá odvikle hned za filtrem a před škrtící klapkou a nic jiného jsem nenašel a tak jsem napsal tohle aby si nikdo nemyslel bůch ví co no a jinak když jsme tady u váhy vzduchu ona je někde ve svodech sání ? nebo kde?
Hyundai Coupé 2.0 16v
Xenony H1 6000k
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Myslim že je před tim vstupem ze sání, jak je tam napsáno CSFI, ale jistej si nejsem... každopádně ty v Coupe váhu vzduchu řešit nemusíš.. horší to maj Sonaty a Lantry, páč ty ji maj přímo ve filtru :-(
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry159 »

MartasZ píše:Myslim že je před tim vstupem ze sání, jak je tam napsáno CSFI, ale jistej si nejsem... každopádně ty v Coupe váhu vzduchu řešit nemusíš.. horší to maj Sonaty a Lantry, páč ty ji maj přímo ve filtru :-(
Už to vím mi tam nemáme váhu vzduchu ale máme ve svodech sání nějaký čidlo tkerý to nahrazuje a to čidlo ve filtru je teplota vzduchu a děkuji Mirpiemu :lol:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Xenony H1 6000k
Odpovědět

Zpět na „COUPE“