chyba ABS? + zblbnutí centrálu

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Playgamer
**

chyba ABS? + zblbnutí centrálu

Příspěvek od Playgamer »

ahoj předem se omlouvám že jsem nehledal ale docela spěchám ... první dotaz ... má kontrolka ABS na palubce zhasnout po nastartování? protože mne pořád svítí ... a další věc je že jsem dnes dělal muziku a blbec jsem odpojil baterku a zblbnul mi centrál - na dálku nereaguje vůbec a když otočím klíčem tak se zamkne ale když klíč pustím tak se zase ihned odemkne ... prosím pomoc :)
Reklama

mirpie

Příspěvek od mirpie »

nejprve by bylo dobrý říct, co máš za auto..jinak kontrolka ABS má po startu pochopitelně shasnout, když svítí, bud je vadné některé čidlo (stačí bordel na ozubeném věnci na náboji, nebo nalomený kabel), nebo něco s elektronikou ABS. S centrálem neporadim
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

no ja som mal nieco podobne nefungoval mi central lebo som si nechtiac vyhodil jednu poistku tak si kukni poistky co mas v kabine a najdi si tam poistku na osvetlenie interiara ak myslim ze mas coupe tak by to malo byt rovnake na tej poistke je zavisli central radio osvetlenie interiera a kopec prkotin je to jedina jedna poistka v takom oranzovom plaste treba to vybrat aj s tym plastom ak to nebude ona tak omrkni vsetky ostatne poistky ci znich neni nejaka prerazena
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Playgamer
**

Příspěvek od Playgamer »

tak předem se omlouvám dával jsem si do podpisu co mám za auto ale koukám že se to nezobrazilo. Je to Coupe r.v. 98 I. generace 2.0 16V.
Pojistky byly to první co jsem zkontroloval komplet všechny v pojistkové skříni u motoru i v poj. skříni v kabině ani 1 neni prasklá. ABS opravdu nefunguje tak jedu zítra na diagnostiku a centrál bude asi chyba v motorku nejde zamknout - zamáčknu čudl ale když ho uvolním tak se opět odemkne i po vypnutí alarmu(přídavnej LASERLine).Tak s tím jedu zítra k elektrikáři. Tak uvidíme. Jinak díky za rady.
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno :(
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
Odpovědět

Zpět na „COUPE“