Kabinový filtr - výměna
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Kabinový filtr - výměna
Nazdar lidi, chtěl jsem si vyměnit na svim Accentu (1,3; 11/1997) kabinovej filtr, odklopil jsme kastlík, ale nejak jsem ho tam nenašel .
Hledal jsem špatně, nebo tam vůbec nejni? Viz foto níže...
Hledal jsem špatně, nebo tam vůbec nejni? Viz foto níže...
Hyundai Accent GLS 1,3 (62 kw ) r.v. 97
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ak tam nemas klimu, tak ho zrejme nenajdes.. ale na tyx fotkach teda moc nevidno zeby tam bol (opticky porovnanvam s Accentom 2007)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
-
- **
Filtr do Accenta
Zdar pánové, obávám se že Accent opravdu filtr na vzduch do kabiny nemá, neměla ho ani Lantra GLS s klimou co jsem s ní jezdil asi rok.
Je to rpůser protože tam nebyla ani mřížka a do kabiny tak nalítalo dost bordelu. Musel jsem si filtr vyrobit, dalo to práci ale bylo to o dost lepší.
Je to rpůser protože tam nebyla ani mřížka a do kabiny tak nalítalo dost bordelu. Musel jsem si filtr vyrobit, dalo to práci ale bylo to o dost lepší.
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Filtr do Accenta
Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.Generis píše:Zdar pánové, obávám se že Accent opravdu filtr na vzduch do kabiny nemá, neměla ho ani Lantra GLS s klimou co jsem s ní jezdil asi rok.
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
Re: Filtr do Accenta
Můžeš to prosímtě upřesnit, případně přidat fotku .tatulda píše: Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.
Předem dík...
Hyundai Accent GLS 1,3 (62 kw ) r.v. 97
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Fotku bohužel ne-jak mám psáno níže-Lantra už není.Takže-za schránkou máš ventilátor a u Lantry je z něj takové plastové rameno,které jde do topení za středový panel.To rameno jsem sundal a v něm byl zasunutý filtr.(je ta stejné na J1 i J2 Lanra)u Accenta si nejsem úplně jist,musel bych se podívat sestře do auta(teda,jestli mě nechá se vrtat v jejím mazlíkovi)
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Palivový filtr máš v motorovém prostoru na příčce pod oknem.Je to takový černý válec,asi 12cm dlouhý,nahoře i dole jsou přišroubované trubky.Pokud se mi to podaří,tak to nafotím s tím kabinovým filtrem.kanacity píše:Zdravím a když už jste u těch filtrů poradil by mi někdo kde bych našel jemný palivový? hrubý asi bude nad čerpadlem ale jemnej opravdu nevím a jinak na tu vložku filtrační do kabiny řidiče n to se určitě podívám dík