Koupe Tiburon z USA

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

Jo to potvrzuju v USa napriklad je mnoho verzi uz treba samotneho mustangu u nas si kazdej mysli buhvi co to neni za karu i kdyz to treba stoji na tuningu nekde , pritom nejaka zakladni verze se tam da koupit snad kolem 300 000 tis a komfortem tim jaky to ma kola a tak je to proste obyc mensi auto pro vsechny pak uz zalezi jen jak je to vybavene. Mel sem moznost tam jezdit asi 14 dni a zrovna s tou zakladnejsi verzi a co sem si koupit coupe 2003 tak se mi celkove libi vic hlavne interier (motor 4.0 bych si asi nekupoval co byl v tom mustangu :) . Mustang je zajimavej vzhledem ale clovek by se divil jak kdyz ho zkusi pusobi "obycejne".

Naproti tomu nissan 350Z to je uz jiny kafe ale to by chtelo poravnavat taky uz s lepsi verzi toho mustanga :) jenze kdyz to nema vubec zadny sedacky vzadu a kufr oproti at uz tiburona nebo mustanga je bidne malej, tak to by slo spis jako az druhe auto a to si uz jen tak nekdo dovolit nemuze mit 350z jako druhou karu :D
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Reklama

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Když jsme u té Ameriky-včera jsem četl(v Autohitu nebo něčem takovém-manželka nakupovala v Tescu,tak jsem zatím projel pár časáků o autech :lol: ),že Hyundai Genesis se bude prodávat s 6 válcem do 500 000,-Kč a s 8 válcem za 600 000,-Kč :shock: .Tomu říkám DOBRÁ cena za luxusní limuzínu v plné výbavě(Genesis tam srovnávají s BMW 7).Amerika si Genesis i Coupe bude moci koupit od června(podzim-Coupe),s dovozem do Evropy se ZATÍM nepočítá,ale psali,že tlak a zájem evrp.zastoupení na výrobce je veliký.Tak uvidíme. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

to je zvlastne este nedavno hovorili ze ten 8V nebude v coupe ze bude len v sedane ale ak to bude za taku cenu tak sa uz neviem dockat ked to sem pride :) tomuto sa bude hovorit konkurencia to potupi ostatne znacky ved aj nejaky predstavitel jednej znacky ci nahodou nebol lexusu alebo nieco take vravel ze ma velku obavu o tento model ze im narusi predajnost
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

na tu V8 se už chystá i kompresor kit, to pak bude brko jako kráva
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

s V8 se zatím pro Evropu nepočítá.Místo toho budou v Coupe turbomotory a V6.Někde bych našel i kubatůry a výkony-už z fabriky to budou stíhačky/jen aby s obrovským nárůstem výkonu,stejně nenarostla cena. :wink:
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

no tak podla mna to nebude problem doviest do EU aj tu V8 ked sa tu nebude predavat mozno ta cena bude taka po dovoze ako sa bude predavat aj tunak ale ma nahnevaju ak genesiss sedan sa nedostane do EU otec si ju oblubil predtym chcel novu sonatu ale ked zbadal toto tak sa hned rozhodol ale ked sa tu nebude predavat tak jedine doviest
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

s oskubanou verzii mate mozna pravdu,ale prave ze kdyz tak koukam v jaky vybave se prodava tady a tam,tak mi to prijde v necem lepsi a v necem naopak..Ale kdyz si to vezmu v americe koupis uplne novy auto za 20tisic dolaru a tak myslet si ze kdyz koupim auto za 10-12tisic ve spatnym stavu je blbost..Hlavne vim ze lidi tam proste auta prodavaj celkem pod cenou,pro ne auto starsi jak 3-5 let je sunka a davaj je tam do "junku"..Tak koupite klasiky za hubicku-nemyslim tim hyudai,ale cokoliv starsiho treba za 500-2000dolaru a ty za 2taci to uz je luxus..Samozrejme nevyhoda je dovoz a tak..
vlastaFR

Příspěvek od vlastaFR »

Borek píše:s V8 se zatím pro Evropu nepočítá.Místo toho budou v Coupe turbomotory a V6.Někde bych našel i kubatůry a výkony-už z fabriky to budou stíhačky/jen aby s obrovským nárůstem výkonu,stejně nenarostla cena. :wink:
bych rek, ze to bude hlavni duvod... :D
(to posledni souveti...)
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko :)
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

To Coupe s V8 musí být lahůdka,ale při dnešních cenách benzínu v Evropě,se moc výkonných aut neprodá.Někde jsem četl,že je nyní v USA pekelně drahý benzín( 19,-Kč/l :oops: :lol: )a chtějí prý stávkovat.Se jim nedivím,takový nehorázný prachy :!: :wink: Kurňa,to by mě ani ten 8válec nevadil a nějak bych to překousl,že by mě ještě peníze zůstaly,oproti současné krásné spotřebě,ale benzínu za nehorázné ceny zdejších vydřiduchů :evil: .Z každého natankovaného litru benzínu platíme v ceně daň státu 17Kč a u nafty 15,-Kč.To se sypou korunky do pokladničky naší zlodějské vládní bandy. :roll:
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

jen te trosku poupravim..Zalezi sice hodne jak kde,ale slysel jsem ze nekde maj 2.5 za galon a nekde treba i 5dolaru..Pri cene 2.5 na 4 litry coz je galon jsi spocitej cenu...No jo hold velmoc :wink: ..A tady u nas se zdazuje jen kuli tomu protoze okolni staty maji taky vysoky benzin a chteji byt jako ostatni..Pry"oproti nemecku mame mnohem nizsi cenu benzinu..No jo kdyby tak byli y panackove srovnavatelni ve csem ostatnim taky tak..Platy jak nemci atd atd :!: :evil: !!!
Bolo

Příspěvek od Bolo »

http://www50.forddirect.fordvehicles.co ... tatetoken= tady jde krásně vidět co stojí v americe novej mustang.
Tady jsem našel odkaz na výpočet ceny i s dovozem auta.
http://www.route67.cz/index.php?action=cena&cena=19000
Docela mě překvapuje,že člověk si koupí auto za 300 tisíc a pak zaplatí 200 za dovoz.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

muzu mit naklady jen kontejner 800-1000dolaru,Clo,DPH,prihlaseni a dovoz..Takze bych se vesel s cenou takovyho auta do 130tisic..To je fajn,a pro sebe jeste levnejs..DPH a tak mam nejspis vymysleny,jeste penizky a vyber no :lol:
Odpovědět

Zpět na „COUPE“