mne predajca tvrdil ze zaruka nepadne ak to spravi normalna firma ( nie kamarat v garazi), ale na papieri to nemampexobb píše:Museli vam davat dole skla??? Mne dnes povedali, ze na zadnych dverach budu musiet dat dole skla. Som myslel, ze sa nemusia davat dolu skla, lebo to mi potom asi neuznaju zaruku nie??
Fólie na okna
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Jazdec: nehnevaj sa ale taku hlupost som uz dlho nepocul. Co to znamena normalna firma? Pokial nie su montovane doplnky montovane autorizovanym Hyundai servisom, moze to montovat aj firma "Batman a syn" a stale o zaruku prides. Tak je to uvedene v servisnej knohe. Predajca moze tvrdit co chce, pokial ti to neda na papieri pre veduceho servisnych sluzieb, je to vsetko strata casu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Aohj máš pekné chromové doplny na fukároch na okná a klučiek pošli link alebo napíš link kde sa to dá kupiť Dakujem ti a folie máš super mne sa to páči vid príklad
suicycomania píše:Já bych to světlo za samozřejmost moc nebral,hlavně přední,to potom když si to takhle předjíždíš v deset večer to je potom k posrání.A ještě k tý viditelnosti,z venku to vypadá možná brutálně,ale z auta je to jako kdyby tam žádná folie nebyla.Zde je důkaz,místo slibů: A kolik mám vpředu zatmavení to už nevím,potratil jsem někde ty dokundamenty,ale neni to jako vzadu tam jsou tmavší.
- suicycomania
- *
- Kontaktovat uživatele:
ty chromový doplňky jsou tady:http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=zboziceme píše:Aohj máš pekné chromové doplny na fukároch na okná a klučiek pošli link alebo napíš link kde sa to dá kupiť Dakujem ti a folie máš super mne sa to páči vid príklad
suicycomania píše:Já bych to světlo za samozřejmost moc nebral,hlavně přední,to potom když si to takhle předjíždíš v deset večer to je potom k posrání.A ještě k tý viditelnosti,z venku to vypadá možná brutálně,ale z auta je to jako kdyby tam žádná folie nebyla.Zde je důkaz,místo slibů: A kolik mám vpředu zatmavení to už nevím,potratil jsem někde ty dokundamenty,ale neni to jako vzadu tam jsou tmavší.
HYUNDAI ACCENT 1,5 crdi
PEUGEOT 206GT Limited Edition
FORD Pokus
HARLEY-DAVIDSON XL1200N NIGHTSTER
FORD Pokus
- suicycomania
- *
- Kontaktovat uživatele:
Pro tónování autoskel platí pravidla, daná zákonem a vyhláškou MD. Při aplikaci těchto folií je nutno respektovat v rámci platných zákonů MD Předpis EHK č.43 a Směrnici 92/22/EHS. V něm je mj. řečeno, že jednotlivá skla u automobilů musí splňovat schválené celkové propustnosti a musí být opatřena schvalovací značkou (nálepkou), na které je uvedeno číslo atestu, typ folie, celková propustnost světla, výrobce a instalační firma. U čelního skla nesmí celková propustnost denního světla přesáhnout hodnotu 75%, u předních bočních skel (u řidiče a spolujezdce) nesmí celková propustnost světla přesáhnout 70%. Skla za řidičem nejsou již limitována propustností světla. Instalační firma je povinna zabezpečit zneužití proti nesprávné instalaci folií vydáním dokumentu (certifikátu, osvědčení, typového listu) s vyznačením typu a výrobního čísla vozidla (VIN), číslo schválení MD ČR, způsobu úpravy, minimální celkové propustnosti světla, počet upravených skel, datum provedení úpravy a podpis oprávněné osoby s razítkem montážního pracoviště
HYUNDAI ACCENT 1,5 crdi
FORD Pokus
FORD Pokus
Vobec sa nehnevam. Tiez mam taky nazor, len som napisal co mi do telefonu povedal predajcaMexican píše:Jazdec: nehnevaj sa ale taku hlupost som uz dlho nepocul. Co to znamena normalna firma? Pokial nie su montovane doplnky montovane autorizovanym Hyundai servisom, moze to montovat aj firma "Batman a syn" a stale o zaruku prides. Tak je to uvedene v servisnej knohe. Predajca moze tvrdit co chce, pokial ti to neda na papieri pre veduceho servisnych sluzieb, je to vsetko strata casu
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
folie na okna?
Pri kúpe nového auta ma presviedčali, že tam sú tónované sklá! Na prvý pohľad to vôbec nepoznať (ani na druhý ...)
Tak sú tam, alebo nie?
Tak sú tam, alebo nie?
Re: folie na okna?
Oni su tonovane, aj ked to nie je teda moc vidiet... Treba sa s tym zmierit, alebo dat folie...Lubomír píše:Pri kúpe nového auta ma presviedčali, že tam sú tónované sklá! Na prvý pohľad to vôbec nepoznať (ani na druhý ...)
Tak sú tam, alebo nie?
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: folie na okna?
vsetky okna na verzii elegance maju upravu a su tonovane. zistis to jednoducho.Lubomír píše:Pri kúpe nového auta ma presviedčali, že tam sú tónované sklá! Na prvý pohľad to vôbec nepoznať (ani na druhý ...)
Tak sú tam, alebo nie?
stiahnes predne okno tak do polovice a proti slnku si "natrcis" ruku. uvidis ze tam kde je sklo to svieti inak (a nepali to tolko) ako tam kde okno nie je.
keby si nemal to tonovanie tak v lete ta spali ako keby si bol na priamom slnku bez UV kremu a ochrany.
tie okna maju aj UV ochranu.
ja ked som mal pred 10 rokmi vozidlo nasich sudruhov LADU tak som sa musel natierat opalovacim kremom v lete lebo v aute som bol ako na streche panelaku.
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
tak tak
tak tak, ako vravi Mikro, skus si stiahnut do polovice okienko poloz si elegantne laket na dvere a bude citit palavu na casti tuky ktora je nie "chranena, kryta" tonovanym sklom
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
kua dnes sem měl v autě šílený pařák. Když sem měl na C3 folíe tak to bylo v pohodě... uvidím možná je tam dám
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
si chcem kupit tu srandovnu vec na celne sklo.. o foliach zatial nepremyslam, je to vela bubakovDavid C3 píše:kua dnes sem měl v autě šílený pařák. Když sem měl na C3 folíe tak to bylo v pohodě... uvidím možná je tam dám
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023