skripotanie alebo co to je ?

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
laxo18

skripotanie alebo co to je ?

Příspěvek od laxo18 »

ludia dneska som siel do skoly na aute rano nasadnem nastartujem auto si ide krasne nic sa nedeje vraciam sa zo skoly vsetko je v poriadku az kym nepridem domov ked idem do mesta mam otvorene vsetky okna a zrazu pocujem nejaky skripotavy zvuk ked sa rozbieham vedsinou pri 2 a 3 pri nizsich rychlostiach vo vyzsich nic nepocout ani zdvovodu vetra alebo tak iba ked pridam plyn hned som zastal otvoril kapotu kukal som ci tam nieco take nepocujem nic tak som skusil pridat plyn a nic motor ide super ziadny rozdieil ziadna strata vykonu tiadny neobvikle skripotanie ale stale to pocujem ako keby som mal deravy vyfuk alebo daco take auto sa chova normalne ziadne zmeny pri brzdeni vyfuk huci tak ako predtym tak som z toho paf taketo prkotiny ma dokazu niekedy pekne vytocit myslel som ci nieco neni na naprave pruzenie a tak ale isiel som po dost nerovnom povrchu a nic som nepocul
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Reklama

laxo18

Příspěvek od laxo18 »

no tak som asi zistil cim to tam skripoce ide to od predneho praveho kolesa za brzdovym kotucom je taky ochranny tanier ked som ho pomikal tak to vydavalo take divne skripotanie na druhej strane to je v pohode takze typujem ze by to mohlo byt ono
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Odpovědět

Zpět na „COUPE“