BOURAČKA - scháním ND + foto
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
BOURAČKA - scháním ND + foto
ahoj tak před 2 hodinami jsem boural, z důvodu nefunkčního ABS a vyšší rychlosti... jsem debil vím to prostě šlápl jsem na brzdy a jel jsem až do škarpy do pole .... zítra sem hodím nějaké foto...předběžně to vypadá na levé rameno(hnutá celá náprava) světlo, ostatně šouplý celý předek auta chladič na motoru, vystřelený airbagy, vyteklá chladící kapalina ... pak ještě kolo zaražený v podběhu, hnutá střecha přední sklo, motor vypadá OK....předběžný odhad 60-70 tis....bohužel jsem neměl uzavřený havarijní cokoli máte nabídněte
Naposledy upravil(a) Playgamer dne 08 čer 2008, 14:55, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
v Straznici (na Moravě) je rozbity Hyundaiek na vrakaci
http://www.sweb.cz/autovrakovistestraznice
teda asi dva mesiace spatky tam bolo. skus sa opytat.
http://www.sweb.cz/autovrakovistestraznice
teda asi dva mesiace spatky tam bolo. skus sa opytat.
No tak koukam ze moje coupe dlouho nejezdilo! No a ze by nefungovalo abs se me nezda!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
Jo bylo! Bych necekal ze takhle dopadne! A auto bylo ve 100% stavu to tady dost lidi vi!Davepic píše:To bylo tvoje co tu rozstřelil??? MazecHujer píše:No tak koukam ze moje coupe dlouho nejezdilo! No a ze by nefungovalo abs se me nezda!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
ABS
Davide všimni si té trávy co je na snímku jak coupe opustilo silnici. Je na krátkém úseku vygumovaná, na ABS bych to neviděl, případně pokud bylo v poruše, to auto normálně brzdilo. Takže technický stav asi nebyl hlavní příčinou.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Chjo, dalsi krasny auto konci jako pomuchlanej papir kterej bude problem vyzehlit
Ja nedavno s novym Skupacem mel taky vylet do pole ale u toho je mi to jedno a navic to nebylo ve vysoky rychlosti a s minimalnim poskozenim tak to vem cert (kdo potrebuje mlhovky zejo :-d)
Nicmene preju at se to podari opravit a nebude zadny fatalni poskozeni
Ja nedavno s novym Skupacem mel taky vylet do pole ale u toho je mi to jedno a navic to nebylo ve vysoky rychlosti a s minimalnim poskozenim tak to vem cert (kdo potrebuje mlhovky zejo :-d)
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- vaisman
- **
- Kontaktovat uživatele:
Yurii píše:Chjo, dalsi krasny auto konci jako pomuchlanej papir kterej bude problem vyzehlit
Njn já jsem taky nedávno boural,sice ne cupé,ale accenta a naštěstí né mojí vinou.Penízky mám ale ještě to není hotové opravuji sám.Jen lak si nechám udělat
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Re: ABS
Jasní koukam na to ...Taky zaléží jak rachle jel možna i to příčina..a psal že tam byla vyšší rychlost myslím, že hlavni příčina byla ta rychlost.Těžko soudit..jestli cesta byla do zatačky tak vím že coupe děla bordel při brzdění v zatačce to se stalo i mě malem osudnym..jel jsem rychle a v zatačce jsem na to víc dupl a uplně me to rozhodilorade622 píše:Davide všimni si té trávy co je na snímku jak coupe opustilo silnici. Je na krátkém úseku vygumovaná, na ABS bych to neviděl, případně pokud bylo v poruše, to auto normálně brzdilo. Takže technický stav asi nebyl hlavní příčinou.
Rade622
ABS nefungovalo od doby co jsem měnil baterku, odpojil jsem připojil a od té doby svítila kontrolka ABS a ABS nefungovalo...jo rychlost byla vyšší(110) ale jakmile jsem dupl na brzdy zablokovaly se kola a hned za tím byl horizont kterej mne vyhodil do vzduchu a když jsem dopadl tak jsem šel smykem až do tý zatáčky kde mne to vyhodilo ... jo vim jsem debil ... bohužel stalo se ...nechť ať je to ponaučení pro příště a i pro ostatní...(((
EDIT: navic nechci nic hazet na vinu na tebe ze byl spatnej stav vozidla atd. byla to jenom moje blbost !!!
EDIT: navic nechci nic hazet na vinu na tebe ze byl spatnej stav vozidla atd. byla to jenom moje blbost !!!
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno