Nenaděláš nic..... ne nadarmo se říká, že člověk se nenaučí pořádně nadávat, dokud se nenaučí říditSelshig píše:ja to tak nějak neslyšel to slovo no:D ale tvuj komentař bylidealní taky takove mivam no:D dneska asi dvacetkrat:DMartasZ píše:To nebylo bodejť, ale "dobrej" ironicky řečenoSelshig píše:to byl čurák bodejt ty vole :D:D takove komentaře mivam i ja ale spiše horši..jiank aj ymslel že bude docela solidni slalom aono nic:D
Joo slalom.... možná někdy příště, já si spíš zkoušel tu akceleraci a zvouček
Ještě něco možná přidám, ale je to ještě horší kvalita
Takhle se nejezdí
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
koukal jsem na related videa a co nenajdu:MartasZ píše:http://www.youtube.com/watch?v=dhspGPk619M
Takhle jsem jel já... je to ale jen mobilem a jen nárazovka.. takže nic extra nečekejte
http://www.youtube.com/watch?v=41L-MNa_ ... re=related
tohle me fakt pobavilo, resp. hlavne to co ten clovek tam ma pusteny v radiu... dobrej song na prohaneni se po dalnici 230 a za provozu, hehe
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
tohle je dobry. je to hned vedle Martaszova videa...
http://www.youtube.com/watch?v=l7YV8_Vu ... re=related
takhle to vypada kdyz je pitomec pri penezich a ze jich je prevazna vetsina
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Asi vidlákovi doma zapoměli říct,že s traktory se jezdí po poli.Tam může kličkovat mezi zajíci,aby ho nějaký nepředběhl. To by neunesl.vlastaFR píše:tohle je dobry. je to hned vedle Martaszova videa...
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na tu jízdu Hammera taky koukal. Co mě ale zaujalo, četli jste ty komentáře? Já bych totiž stejně ohodnotil i jízdní styl toho chytráka co ho natočil. Hned zpočátku prosvištěl za ním přes obdočovací pruh. To jak zpoza něj vykukoval při jízdě v protisměru a ještě se tomu chechtal to bylo taky na nobelovku .... Jeho slepička se tomu taky hezky chichotala. Řekl bych, že vrána k vráně sedá a ještě ji při tom natáčí ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako myslim ze to neni tak kriticky ale ten kokot v Hummeru mne fakt dostal už když jsme o tom viděl článek na D-fensovi Fakt je že nikdo z těch dvou řidičů nemá uplně čistej štít ale myslim si ze bych se taky nechal vyprovokovat k podobnejm věcem.
Navíc pokud na silnici nikoho neohrozíš, můžeš si tam dělat vlastně cokoli a znám pár silnic kde sou tak debilně udělaný odbočovací pruhy , že řidič co to tam nezná a jede furt rovně prostě přes ten odbočovací pruh přejet musí i kdyby nechtěl protože kdyby v 90 kopíroval přesně svůj (mizerně vyznačenej) jízdní pruh v přímym směru tak nejspíš skončí ve škarpě u silnice.
Navíc pokud na silnici nikoho neohrozíš, můžeš si tam dělat vlastně cokoli a znám pár silnic kde sou tak debilně udělaný odbočovací pruhy , že řidič co to tam nezná a jede furt rovně prostě přes ten odbočovací pruh přejet musí i kdyby nechtěl protože kdyby v 90 kopíroval přesně svůj (mizerně vyznačenej) jízdní pruh v přímym směru tak nejspíš skončí ve škarpě u silnice.
Naposledy upravil(a) Yurii dne 12 čer 2008, 23:53, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
jedna citace tady z fora kdo vi at si to nechaji pro sebe :
"protože nejvyšší možnou rychlostí, kterou lze v ČR i SR na veřejných komunikacích jet, je 130 km/hod. a tu auto dosáhne bez problémů ve všech motorizacích. Kdo jezdí rychleji, je prase a hovado. Tečka."
"protože nejvyšší možnou rychlostí, kterou lze v ČR i SR na veřejných komunikacích jet, je 130 km/hod. a tu auto dosáhne bez problémů ve všech motorizacích. Kdo jezdí rychleji, je prase a hovado. Tečka."
Pěknej čuráček,jak píše Borek nepřenes by přes srdce že by ho nekdo předjel.Takovejm bych Sebral i rodnej listvlastaFR píše:tohle je dobry. je to hned vedle Martaszova videa...
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
se mi stalo: kolona od barandaku smer Plzen. DVA pruhy upne ucpany, sem v LEVIM (dodavkou) a najednou koukam z LEVA!! podel svodidel jede auto a vsechny predjizdi. tak mu tam najedu aby se predeme nedostal (vidim to jako opravneny krok vuci trotlovy). malem mi to ze strany odrel jak se soukal takze od nej znamy dalkovy a troubeni. takze se zaradil za me a najednou kamion vedle me nechal trochu mezeru a on tam vlitl chvily jel vedle me tak tukam na celo jako co ses za debila... a on se vesral predemne a zastavil, pustil varingy a stal (dobry 3minuty coz v kolone znamena dost hlavne pro ty ktery ji dojizdejpac se uplne zastavy pruh). no vedel sem ze de o horu masa vetsi nez ja , ale po chvily vystupuju z auta a du za nim. rikam co si jako myslis ze delas? se neumis chovat?? odp.: delam frajera jako ty kdyz si mi tam vjel. jen se zasmeju. vedle nej nejaka POZOR docela pekna holka a rika, ze takovyho srace jako sem ja jeste nevidela a ze mi koukala na spz a ta je Liberecka a ze tohle at si delam doma a ne u nich (v Praze). opet sem se usmal a rikam tomu bourakovy at stim jede doprdele ze dela akorat debila. zastavil vedle nas kamion (asi to cely pozoroval a cekal az se knam dostane) chlap jak medved a rika MU ze jestly okamzite nevypadne tak vystoupi a zaslapne ho (me zachranil)
namyslenost a demence nekterych je neuveritelna
namyslenost a demence nekterych je neuveritelna