SRAZ V ROUDNÉ 20-22.6.2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Přímo v kempu je hospůdka.Točené pivo je v pohodě,nevadilo jim ani když si vezmeš sklenici s točeným k chatce,jídlo jsem nezkoumal-nějaký párek,tlačenku...tam asi mají,ale francouzské speciality nečekej,není sezona .V pátek večer jsme opékali a grilovali,v sobotu jsme se stavili cestou z letiště na oběd a večer znovu opékačka.Takže v hospůdce asi jídlo nikdo ani nehledal.Vezmi si nějaké buřtíky,něco na gril(snad grily chlapi zase přivezou )a o točeného Pardála se postará hospodský(dokonce tam měl i noční vystoupení místní mistr harmonikář ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
!!!! důležité !!!!
původně jsem se měl dostavit na sraz ale termín se míjí s tuningem v Hk nehledě že tam budě přítulkyně , tudíž nepřijedu. Měl jsem zamluvenou chatku. Rušit ji nebudu pač si myslím že ji někdo využije. Pokud by někdo z Vás měl zájem je zamluvená na jméno David Munzar. Kdo by po příjezdu nechtěl spát ve stanu může chatku využít
původně jsem se měl dostavit na sraz ale termín se míjí s tuningem v Hk nehledě že tam budě přítulkyně , tudíž nepřijedu. Měl jsem zamluvenou chatku. Rušit ji nebudu pač si myslím že ji někdo využije. Pokud by někdo z Vás měl zájem je zamluvená na jméno David Munzar. Kdo by po příjezdu nechtěl spát ve stanu může chatku využít
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kamarádi, s politováním musím konstatovat, že ač jsem se nevýslovně těšil, tak se srazu nemohu zúčastnit . Náš fotbalovej klub pořádá v pátek Dětskej den a já jakož to bafuňář a tudíž i pořadatel se musím zúčastnit (samo i s ratolestma). Ke všemu máme ještě v pátek firemní akci a v sobotu na fotbale dokopnou, která opět koliduje se srazem. Nebejt toho pátku, tak bych přijel a na dokopnou nešel, ale takhle.... V sobotu dopoledne se ještě budu zberchávat z pátku, jelikož určitě po skončení DD polknu něco pod pergolou v hospůdce na hřišti, tak je to v kopru. Přeji Vám všem krásné počasí, dobré a studené pivko a řádnou grilovačku. Snad tedy příště . Zdarec.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Macháčku a kdo bude tančit na stole Škoda,velká škoda-jeden ze staré gardy,na kterého jsem se těšil. Tak nám alespoň pošli pěkné počasí a my ti sem za odměnu dáme fotky ze srazu,ať můžeš litovat.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
O účast se nebojím-jen my přijedeme 4,k tomu Hujerovic famílie a je plný kemp .Hlavně když se sejde ten dobrý základ jako vždy.
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je škody, na tebe sem se zrovna těšil... Se mnou to taky vypada bledě, když už nemam autí, asi přijedu vlakem Ale moc rád bych se účastnil...macháček píše:Přátelé, kamarádi, s politováním musím konstatovat, že ač jsem se nevýslovně těšil, tak se srazu nemohu zúčastnit . Náš fotbalovej klub pořádá v pátek Dětskej den a já jakož to bafuňář a tudíž i pořadatel se musím zúčastnit (samo i s ratolestma). Ke všemu máme ještě v pátek firemní akci a v sobotu na fotbale dokopnou, která opět koliduje se srazem. Nebejt toho pátku, tak bych přijel a na dokopnou nešel, ale takhle.... V sobotu dopoledne se ještě budu zberchávat z pátku, jelikož určitě po skončení DD polknu něco pod pergolou v hospůdce na hřišti, tak je to v kopru. Přeji Vám všem krásné počasí, dobré a studené pivko a řádnou grilovačku. Snad tedy příště . Zdarec.
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Tak se chystám.... Včera mi žena anoncovala, že náš mrňous má 2. narozeniny, takže nezbude než to oslavit v Roudné. Tak jsme v Soběslavi objednali dort a doufám, že to bude možné někde strčit do ledničky a že to na letišti skončí tak akorát včas, abychom mu tu oslavu mohli odpoledne uspořádat, neboť večer je to pro takového mrňulu už ne zrovna ono. No a na sraz pojedu po trase Dobříš, Sedlčany, Votice a dál po hlavní na CB. S tím, že budu odjíždět někdy kolem 17 hodiny, takže snad do 19 bych tam mohl být.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Ahoj Rasty, neboj se, že si chatku nikdo nevezme. Já třeba žádnou zamluvenou nemám a na sraz přijedu, takže se asi odkážu na tu tvou nebo když bude obsazená, tak si vezmu jinou.Rasty píše:!!!! důležité !!!!
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012