SRAZ V ROUDNÉ 20-22.6.2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Přímo v kempu je hospůdka.Točené pivo je v pohodě,nevadilo jim ani když si vezmeš sklenici s točeným k chatce,jídlo jsem nezkoumal-nějaký párek,tlačenku...tam asi mají,ale francouzské speciality nečekej,není sezona
.V pátek večer jsme opékali a grilovali,v sobotu jsme se stavili cestou z letiště na oběd a večer znovu opékačka.Takže v hospůdce asi jídlo nikdo ani nehledal.Vezmi si nějaké buřtíky,něco na gril(snad grily chlapi zase přivezou
)a o točeného Pardála se postará hospodský(dokonce tam měl i noční vystoupení místní mistr harmonikář
).
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
!!!! důležité !!!!
původně jsem se měl dostavit na sraz ale termín se míjí s tuningem v Hk nehledě že tam budě přítulkyně
, tudíž nepřijedu. Měl jsem zamluvenou chatku. Rušit ji nebudu pač si myslím že ji někdo využije. Pokud by někdo z Vás měl zájem je zamluvená na jméno David Munzar. Kdo by po příjezdu nechtěl spát ve stanu může chatku využít ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
původně jsem se měl dostavit na sraz ale termín se míjí s tuningem v Hk nehledě že tam budě přítulkyně
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrázek](http://i17.photobucket.com/albums/b66/teresitka/0ab52df1.gif)
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kamarádi, s politováním musím konstatovat, že ač jsem se nevýslovně těšil, tak se srazu nemohu zúčastnit
. Náš fotbalovej klub pořádá v pátek Dětskej den a já jakož to bafuňář a tudíž i pořadatel se musím zúčastnit (samo i s ratolestma). Ke všemu máme ještě v pátek firemní akci a v sobotu na fotbale dokopnou, která opět koliduje se srazem. Nebejt toho pátku, tak bych přijel a na dokopnou nešel, ale takhle.... V sobotu dopoledne se ještě budu zberchávat z pátku, jelikož určitě po skončení DD polknu něco pod pergolou v hospůdce na hřišti, tak je to v kopru. Přeji Vám všem krásné počasí, dobré a studené pivko a řádnou grilovačku. Snad tedy příště
. Zdarec.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Macháčku a kdo bude tančit na stole
Škoda,velká škoda-jeden ze staré gardy,na kterého jsem se těšil.
Tak nám alespoň pošli pěkné počasí a my ti sem za odměnu dáme fotky ze srazu,ať můžeš litovat. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
O účast se nebojím-jen my přijedeme 4,k tomu Hujerovic famílie a je plný kemp
.Hlavně když se sejde ten dobrý základ jako vždy. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je škody, na tebe sem se zrovna těšil... Se mnou to taky vypada bledě, když už nemam autí, asi přijedu vlakemmacháček píše:Přátelé, kamarádi, s politováním musím konstatovat, že ač jsem se nevýslovně těšil, tak se srazu nemohu zúčastnit. Náš fotbalovej klub pořádá v pátek Dětskej den a já jakož to bafuňář a tudíž i pořadatel se musím zúčastnit (samo i s ratolestma). Ke všemu máme ještě v pátek firemní akci a v sobotu na fotbale dokopnou, která opět koliduje se srazem. Nebejt toho pátku, tak bych přijel a na dokopnou nešel, ale takhle.... V sobotu dopoledne se ještě budu zberchávat z pátku, jelikož určitě po skončení DD polknu něco pod pergolou v hospůdce na hřišti, tak je to v kopru. Přeji Vám všem krásné počasí, dobré a studené pivko a řádnou grilovačku. Snad tedy příště
. Zdarec.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek
)
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Tak se chystám.... Včera mi žena anoncovala, že náš mrňous má 2. narozeniny, takže nezbude než to oslavit v Roudné. Tak jsme v Soběslavi objednali dort a doufám, že to bude možné někde strčit do ledničky a že to na letišti skončí tak akorát včas, abychom mu tu oslavu mohli odpoledne uspořádat, neboť večer je to pro takového mrňulu už ne zrovna ono. No a na sraz pojedu po trase Dobříš, Sedlčany, Votice a dál po hlavní na CB. S tím, že budu odjíždět někdy kolem 17 hodiny, takže snad do 19 bych tam mohl být.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Ahoj Rasty, neboj se, že si chatku nikdo nevezme. Já třeba žádnou zamluvenou nemám a na sraz přijedu, takže se asi odkážu na tu tvou nebo když bude obsazená, tak si vezmu jinou.Rasty píše:!!!! důležité !!!!
původně jsem se měl dostavit na sraz ale termín se míjí s tuningem v Hk nehledě že tam budě přítulkyně, tudíž nepřijedu. Měl jsem zamluvenou chatku. Rušit ji nebudu pač si myslím že ji někdo využije. Pokud by někdo z Vás měl zájem je zamluvená na jméno David Munzar. Kdo by po příjezdu nechtěl spát ve stanu může chatku využít
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012
![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012