Mimonske letiste . . . ? co bude dal
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
sraz
s přispíváním taky souhlasím mám to necelejch 300km,ale spočítat ten příspěvek bude hodně těžký matematický vzorec jo a dejte už nějaký předběžný datum at aspon troskas vim ,nerad bych o takovou udalost roku přišel
Jiřa
Jiřa
Jiřa
kurna tak ted nevim kam se podelo to tema o mimoni kde uz se par veci zaclo resit.. datum co jsem navrhnul a dost lidi ho schvalilo se mi z hlavy vykourilo takze si prosim nekdo vzpomente za me jestli se nepletu bylo to 21.-22.4 je to asi 14 dnu pred mimonskejma valkama a ty uz bejvaj hezky, takze bych se pocasi nebal a i kdyby tak se nebudem vymlouvat na pocasi nee? prip. to muzem jeste o tejden posunout kdyby to nevyhovovalo vetsine.. nekdy koncem brezna zalozime tema a zacnem to resit na vostro... puvodne jsem chtel zvat hlavne scoupecka ale jak to tak vidim tak to skoro muzem zmenit na sraz vsech hyundaiů, ostatne je to fuk hlavne ze prijede hodne lidi s logem H..
...k tomu příspěvku na cestu do Mimoně - kdo by ty prašule vybíral? Já bych za tohle v rámci srazu nevzal zodpovědnost ani náhodou (budou se vydávat nějaké stvrzenky kdo kolik dal anebo dostal pro případný spor?). A že se vždy najde nějaký dobrák, kterýmu se něco nezdá. Myslím, že přítomnost je dobrovolná. Bude pak někdo sponzorovat mě, pokud bych vyrazil na nějaký sraz v Jižních Čechách nebo na Moravě? Potom ušetří zase ti druzí nebo se musím rozhodnout co chci jako jindy ve svém životě. Taky by se mi líbil víc Tiburon, ale přidá mi někdo???
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Vybirat penize je blbost, kdo chce, at se dopravi...nekteri pojedou sem, jini zase na Moravu...souhlas s Hanzem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Placení
Snad jste to s těmi příspěvky nemysleli vážně?
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Koukám, že rade622 je Uherského Hradišťa - to už můžete razit ve dvou a cestou se můžou nabalovat další h-áčkaFelotron píše:Kdyz prijedu, tak prijedu a nic si nevezmu. Kazda sranda neco stoji A my z Moravy se aspon pekne projedeme
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Toz me taky napadlo Udelat takoveho handa a postupne se sbirat - to bude chtit schopneho vudce (to jsem samozrejme jaHanz píše:Koukám, že rade622 je Uherského Hradišťa - to už můžete razit ve dvou a cestou se můžou nabalovat další h-áčkaFelotron píše:Kdyz prijedu, tak prijedu a nic si nevezmu. Kazda sranda neco stoji A my z Moravy se aspon pekne projedeme
muhehe hosi zavolame si rovnou na pomoc televizi, ne?Felotron píše:Toz me taky napadlo Udelat takoveho handa a postupne se sbirat - to bude chtit schopneho vudce (to jsem samozrejme jaHanz píše:Koukám, že rade622 je Uherského Hradišťa - to už můžete razit ve dvou a cestou se můžou nabalovat další h-áčkaFelotron píše:Kdyz prijedu, tak prijedu a nic si nevezmu. Kazda sranda neco stoji A my z Moravy se aspon pekne projedeme