...přemýšlel jsem jak to udělat něčím co má každý doma a hlavně aby to šlo rychle bez násilí... je to vlastně takový stahovákVirus píše:To Georg316: to s těma matkama mě nenapadlo. Dorbá finta.
Výměna brzdových kotoučů svépomocí
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- vaisman
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hoši super dnes sem se do toho pustil ale vyhnal mě déšt.Ale každopádně to mám rozdělaný,ložisko je ok akorád očistit dát novou vazelínu složit a bude to ok.Už vím i moment 220-260NmGEORG316 píše:...přemýšlel jsem jak to udělat něčím co má každý doma a hlavně aby to šlo rychle bez násilí... je to vlastně takový stahovákVirus píše:To Georg316: to s těma matkama mě nenapadlo. Dorbá finta.
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chystam se taky menit kotouce, mam sice coupecko, ale jak koukam tak je to vsude porad uplne stejne udelany
Na jedny strane mam lozisko dobru a na jedny spatny, tak bych tam chtel jedno nechat a druhy vyndat
Jak nejlip doma to lozisko vyndat ?
A nemate nekdo nakej vykres jak presne to tam je slozeny, pripadne aspon fotky na kterejch je neco videt (zlodejsky ukazto podporovat nehodlam)
Na jedny strane mam lozisko dobru a na jedny spatny, tak bych tam chtel jedno nechat a druhy vyndat
Jak nejlip doma to lozisko vyndat ?
A nemate nekdo nakej vykres jak presne to tam je slozeny, pripadne aspon fotky na kterejch je neco videt (zlodejsky ukazto podporovat nehodlam)
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
http://pekin.supermedia.pl/hyundai/
Tady jsou nějaké výkresy.Je to Poník,ale asi to bude stejné.Složka manual/brake system.
Tady jsou nějaké výkresy.Je to Poník,ale asi to bude stejné.Složka manual/brake system.
Accent 1,5 12V 65 kW/88 HP,1996
Re: Výměna brzdových kotoučů svépomocí
Ahoj,
chtěli bysme s kamarádem vyměnit na Accentovy přední kotouče. Kotouče a destičky už mam, jen by mě zajímalo, jak je to s těma matkama, co se tady píše. Jestli ji je po povolení potřeba vyměnit, jakou má velikost ( pro oříšek do goly) a ta závlačka, co je zač. Pro případ, že bysme to nějak při výměně nějak strhli nebo poškodili.
Díky
H.
chtěli bysme s kamarádem vyměnit na Accentovy přední kotouče. Kotouče a destičky už mam, jen by mě zajímalo, jak je to s těma matkama, co se tady píše. Jestli ji je po povolení potřeba vyměnit, jakou má velikost ( pro oříšek do goly) a ta závlačka, co je zač. Pro případ, že bysme to nějak při výměně nějak strhli nebo poškodili.
Díky
H.
Ahoj už je to doba co jsem to dělal, ale nic jsem neponičil, ani matku, ani závlačku a ložiska jsem vracel taky stará. Už jsem od tý doby najel asi 20 tis a vše je v pořádku.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- vojta.kr
- **
- Kontaktovat uživatele:
čau kluci dneska sem to dělal a totálně na kokot... až ted jsi čtu tenhle návod takže to zítra zkusím zas doufám že ty desky co sem tam dal fungl nový nebudou moc zku*veny od starejch kotouču. Ale jinak to vypadá celkem snadno ale zeptám se..... jak je to s vyvážením kotouču? Sedne si to pěkně ty ložiska není problém?
Hyundai Coupe 2.7 V6 Lahoda:) Aktual
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Výměna kotoučů bude to samý jako u Scoupe... tam je to vpohodě, nejvíc času nám zabrala výroba stahováku ale jakmile byl hotovej, šlo to rychle Tipnul bych že při všech potřebnejch nástrojích potrvá výměna obou kotoučů maximálně hodinku.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
ročníky 2003,2004,2005 žiadne sťahováky.Koleso dole,kotuč je zaisťený dvoma šrobkami na krížový skrutkovač,tie odskrutkuješ . Platničky von,povoliš držiak na strmene brzd a kotuč je von.Nepotrebuješ k tomu ani vybavenu dielnu urobíš to aj na parkovišti.
Hyundai Accent LC 1,3í 12V 63kw r. v. 2005
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
Ahoj, chtěl jsem sundat zadní brzdové kotouče, ale po sundání brzdových destiček, vyšroubování červíku v kotouči, jsem pak nemohl kotouč sundat . Jako by byl stále na pevně přišroubovaný. Je tam nějaký fígl jak jej sundat?
Jedná se o accent 2008, 1,4, MC.
díky
Jedná se o accent 2008, 1,4, MC.
díky
accent MC ma vzadu kombinovane brzdy, t.z., prevadzkova je kotucova a parkovacia brzda je bubnova ked si mal pri vymene zatiahnutu rucnu brzdu, kotuc dole nedas, kedze ti na to este zvnutra tlacili brzdove celuste... (dufam, ze sa nemylim )
obrazok pre predstavu...
obrazok pre predstavu...
- Přílohy
-
- 5858312.png (42.26 KiB) Zobrazeno 5834 x
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
díky za obrázek aspoň vím kde co je . ručku jsem měl volně, spíš to vypadá, že to nešlo sundat přes pakny ručky, zkusím povolit ten šroub jak se donastavují pakny . snad ho skrz tu malou dírku najdu
Pro poslední dva, těsně vedle , snad příště
Accent LC CF1 1.3 2006