ee, klimu z lokomotivy nechci, ale taková houkačka kdyby bylaBorek píše:Vipe,tak že bys namontoval Jokerovi tu klimu z lokomotivy.Tu už máš zmáknutou a on by měl klimu s pořádným výkonem(jen drobnost,musel by při použití zastavit,aby motor utáhl kompresor ).
Výkon klimatizace
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
- Reklama
to ne, byl to jen takový pokus o vtip....ani nevím, jak to funguje, jestli je to vůbec technicky možný to tam nacpat.vipe píše:A ty máš kompresor?Joker píše:ee, klimu z lokomotivy nechci, ale taková houkačka kdyby bylaBorek píše:Vipe,tak že bys namontoval Jokerovi tu klimu z lokomotivy.Tu už máš zmáknutou a on by měl klimu s pořádným výkonem(jen drobnost,musel by při použití zastavit,aby motor utáhl kompresor ).
kurnik, začalo mi to vrtat hlavou. Zkusit někde sehnat kompresor na 12V s dostatečným tlakem. To by potom musel bejt solidní mazec.....vipe píše:Tak určitě by se ti tam vešla zase tak velká neni, ale potřebuješ stlačenej vzduch aby sis mohl zahoukat.
Mám kámoše a ten má na fáčku zvonek z tramvaje, ale ten je elektrickej.
VIPE, sežeň mu jí ze SERGEJE ať si užijeJoker píše:kurnik, začalo mi to vrtat hlavou. Zkusit někde sehnat kompresor na 12V s dostatečným tlakem. To by potom musel bejt solidní mazec.....vipe píše:Tak určitě by se ti tam vešla zase tak velká neni, ale potřebuješ stlačenej vzduch aby sis mohl zahoukat.
Mám kámoše a ten má na fáčku zvonek z tramvaje, ale ten je elektrickej.
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
kolko asi tak stoji to naplnenie klimatizacie tou chladiacou zmesou ci co sa to tam dava? aby som vedel na co sa mam pripravit...diky
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit