kryt motora
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
kryt motora
ludia zaujimala by ma jedna vec je to iba taka prkotina ,keby som si dal namontovat tento kryt motora tak by mi to cele pekne zakrylo svetla a vlastne keby som si tam dal namontovat k tomu sadu HID xenonov a policajti by ma zastavli a chceli by mi skontrolovat xenony tak ten kryt by dat dole nemohli nie ?
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=2159
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=2159
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
- Reklama
tak myslim ze do motor ti zasahovat nemoze, ved to nieje ich auto. mozu ta len poziadat nech to das dole, ale ty zasa budes tvrdit ze to tam je od vyrobcu (aj tak prd vedia) a ze ty jedine v autorizovanom servise to budes robit inak stratis zaruku a take kraviny si musis vymysliet. myslim ze do servisu s tebou nepojdu.
no ved praveze toto ma napadlo ked som to zbadal ten kryt proste ked im poviem ze som z toho amater neviem ako sa to dava dole a ze ked chodim menit ziarovky tak chodim do servisu tak mam jedneho kamarata na policii co by mi to vedel dat do technicaku ale trosku som sa tu rozhadal s policajtmi tak mi chcu robit problemy tak zas nechcem provokovat
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
no ja tiez nemam kridlo v technicaku ale teraz neviem to sa ma ist zapisat k policajtom alebo na urad ? toto neviem raz sa ma policajti pytali na kridlo ze preco ho nemam v TP vtedy som povedal ze je seriove ale zas chcem to tam dat aj ja aby ma nebuzerovali
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, nechci vám kazit radost, ale ten kryt motoru vám nepomůže. Pokud policajt nebude úplný debil na první pohled pozná, že tam xenony nemají být - za prvé se podívá jestli máte ostřikovače světel ... zadruhé na světle samotném bývá uveden typ žárovky a zatřetí, když se mrkne na palubní desku uvidí štelování světel ... Nicméně nevím jaká je pokuta za přestavbové xenony, nekteří tu s nimi jezdí a tvrdí, že benga to nechává klidnejma ... můj názor raději prezentovat nebudu ....
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
zas tak blbý policajti snad nejsou, aby nepoznali žárovku od výbojky.. Stačí to shasnout, nechat chvíli a zvonu rožnout.. Žárovka ti měnit barvy po startu nebude..
Řešíš nesmysl. Jak říkal Lukino, proškolený policista pozná, ví, že auto má mít ostřikovače světel a automatickou regulaci. A neproškoleného policistu neorigo xenony zajímat nebudou. Od doby, co mám výbojky, mě ještě policisti nestavěli, tak nevim..
Řešíš nesmysl. Jak říkal Lukino, proškolený policista pozná, ví, že auto má mít ostřikovače světel a automatickou regulaci. A neproškoleného policistu neorigo xenony zajímat nebudou. Od doby, co mám výbojky, mě ještě policisti nestavěli, tak nevim..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
taky bych o nevidel nijak cerne jezdim s xenonama modrejma parkovackama a hodnekrat kolem me policajti jeli v brne i stali vedle auta vecer bez provozu takze kdyby chteli mohli si to prohlidnout a nikdy nic , ma to asi tolik aut ze to neresi nastesti nebo sem mel stesti uvidime. Nasere je spis tak podsviceni podvozku to uz sviti ponekud hodne
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
hej hej ale ja som sa v meste pohadal s policajtom a sam mi povedal ze mi bude robit problemy ze spravi zo mna ukazkoveho vodica ja som mu len povedal ze ja som slusny vodic preto som myslel na ten kryt lebo potom by mi nemohol vydiet tie vybojky a nemal by narok mi to dat dole
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
TY kokso to čumim jaké tam mate magory policajty to vypada jako by si na tebe zasedlilaxo18 píše:hej hej ale ja som sa v meste pohadal s policajtom a sam mi povedal ze mi bude robit problemy ze spravi zo mna ukazkoveho vodica ja som mu len povedal ze ja som slusny vodic preto som myslel na ten kryt lebo potom by mi nemohol vydiet tie vybojky a nemal by narok mi to dat dole