Premena Accentu na žihadlo - VÝSLEDOK
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
mne sa lubi ako si vyriesil to s reprakmi vo dverach.....to by ma asi nenapadlo.....skade si zohnal tie kratke listy lebo original je ten kryt aj na repraku.....to by som aj ja mohol takto vyriesit lebo ten kryt mi lezie na nervy
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
- TechGen
- **
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ci dojdem na Moravu, nakolko okrem auta som mal v poslednej dobe niekolko nepredvidanych investicii a jaxi zazivam financne suchoty /
To Fulli: Som si isty ze som tu hadzal fotky vonkajsieho a vnutorneho adaptera z MDF dosky co som si pravil, ale neviem to najst ani medzi mojimi prispevkami Tak aspon takto:
To Fulli: Som si isty ze som tu hadzal fotky vonkajsieho a vnutorneho adaptera z MDF dosky co som si pravil, ale neviem to najst ani medzi mojimi prispevkami Tak aspon takto:
Červené superžihadlo Accent 1,5 12V 1996 (audio drvič okien - 1390 W)
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
Ja doufam, ze ti to nejak vyjde! Myslim, ze bych nebyl jediny, kdo by rad okoukl tve dilko;)TechGen píše:Neviem ci dojdem na Moravu, nakolko okrem auta som mal v poslednej dobe niekolko nepredvidanych investicii a jaxi zazivam financne suchoty /
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Re: Premena Accentu na žihadlo - VÝSLEDOK
TechGen klobuk dole pred Tvojou pracou. Uz dlhsiu dobu hladam upraveny accent, ale toto mi vyrazilo vzduch z pluc.Mam v hlave nejaky podobny plan v mensom prevedeni, ale momentalne som vo faze rozhodovania ci sa do toho pustit, leba hrdza mi vyhlasila vojnu. Ale vdaka Tebe som nabudeny asi uz na vsetko
chlape tu pristrojovku chcem, to si kupil alebo spravil alebo ako? pekna je..
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
matheus: len do toho upravenych accentov nebude nikdy dost
zhrado: ved ta je uplne seriova az na budiky a ten "stredovy ramcek" okolo radia kurenia atd. ktory je v striebornej
zhrado: ved ta je uplne seriova az na budiky a ten "stredovy ramcek" okolo radia kurenia atd. ktory je v striebornej
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
Ahoj,jsem tu novej.. plánuju prodat motorku,a koupit accenta.. a tohle je fakt síla,raz to snad udělám jak ty,do takovéhle formy.. a už na cestě forever ) hodně dobrá práce
Marek_PD : no to si pekne napisal, ze az na tie budiky, vsak o tie budiky mi islo.. odkial to ma by som chcel vediet
Accent 1.5 12V r.v. 1996