Dovoz auta z Nemecka

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

xpetan
*
Kontaktovat uživatele:

Dovoz auta z Nemecka

Příspěvek od xpetan »

Zdravim,

chtel bych si nechat z Nemecka dovezt hyundai coupe 2,0 rv. tak kolem 97 roku...
Koukal sem na autoscout24 nebo mobile.de a ceny se pohybuji do 2000 euro (48 000Kč) což mi přijde hodně výhodný....
Když počíám za přepis tak 6000Kč tak auto vyjde pořád hodně levně oproti ČR a myslím že i v lepším stavu...

Chtěl bych Vás poprosit jestli by jste mi mohli doporučit nějakého levného dovozce...
Určitě má plno z vás dovezené auto, nebo zkušenosti z dovozci. tak sem si říkal že by jste mohli pomoci..

Děkuji za informace
Reklama

Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

Byt tebou tak se spis koukam po tech za 3000 e a vis, abys pak nebyl zklamanej. Taky sem se jeden cas o to zajimal s clovekem co tam jezdi...
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

Romcis píše:Byt tebou tak se spis koukam po tech za 3000 e a vis, abys pak nebyl zklamanej. Taky sem se jeden cas o to zajimal s clovekem co tam jezdi...
:lol: ja jsem nechtel reagovat prvni, ale myslim si, ze za 2000euro to moc velka vyhra nebude, a to ani z nemecka... ;)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
xpetan
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpetan »

No jo ale koupim za 3000e a muze to byt jeste hrosi nez to za 2000e...To radsi koupim to za 2000e a investuju do toho 15tis a budu vede ze je to ok...
Počítám s tím, že do toho něco investuju hned ze začátku, tak s tema 15tis. počítám...
mirpie

Příspěvek od mirpie »

tak to už můžeš koupit rovnou tady. Já koupil a nalil jsem do něj ještě 20tis, i když jsem počítal s 10ti...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
black_sheep
Moderátor

xpetan píše:No jo ale koupim za 3000e a muze to byt jeste hrosi nez to za 2000e...To radsi koupim to za 2000e a investuju do toho 15tis a budu vede ze je to ok...
Počítám s tím, že do toho něco investuju hned ze začátku, tak s tema 15tis. počítám...
tak tohle je vtipnej argument.. :lol: to muzes vzit nejaky za dvacet :-)
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
xpetan
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpetan »

Jenze takdy nekoupis takovy za 50 000Kc aby bylo podle popisu bez vad...
A v Nemecku za 20 000Kc taky auto nekoupis tech 40-50 000Kc se pohybuji auta ktery maj napsano podle popisu ze jsou v bezvadnem stavu bez nutnych investic...
black_sheep
Moderátor

xpetan píše:Jenze takdy nekoupis takovy za 50 000Kc aby bylo podle popisu bez vad...
A v Nemecku za 20 000Kc taky auto nekoupis tech 40-50 000Kc se pohybuji auta ktery maj napsano podle popisu ze jsou v bezvadnem stavu bez nutnych investic...
tady nekdo nechape nadsazku :lol:

a k tem investicim.. za 50.000, auto z roku 1997, a bez investic?? to snad ani dacie! :lol: neni pravda ze v nemecku jsou jen uzasny auta, vsak i tam se najdou docela podvodnici.. hlavne nejlepsi jsou ty coupe kolem 40-50.000 od tech turku co jsou ted zrovna v anglii a chtej platbu predem - ty jsou nejvyhodnejsi!! :lol:
I cars
zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

no nevím, když si vezmeš cenu auta + dovoz + přepis + opravy, tak to bude nakonec +- stejná cena jako u nás.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

black_sheep píše:
a k tem investicim.. za 50.000, auto z roku 1997, a bez investic?? to snad ani dacie! :lol: neni pravda ze v nemecku jsou jen uzasny auta, vsak i tam se najdou docela podvodnici.. hlavne nejlepsi jsou ty coupe kolem 40-50.000 od tech turku co jsou ted zrovna v anglii a chtej platbu predem - ty jsou nejvyhodnejsi!! :lol:
Že bych nebyl sám alergický,na ten šmelinářský ksindl bazarníků a dovozců,kteří tahají bouraná a podobně "upravená"auta z D a jako zázrakem se na hranicích mění v nebourané leštěnky za výhodných pár korun :evil: -viz tady třeba nějaký Harry002 :!:-kdo si vzpomíná na jeho inzeráty-dotažené nebourané leštěnky.Když jsem mu napsal,že to jeho prodávané Coupe je bourané na levý předek a chybí mu nějaké "drobnosti",což vidím i z fotky,tak se do mě pustil.Obdivuji drzost takových hňupů a šmelinářů s auty,že dovedou tak lhát a podvádět.Proč to píšu,protože to dotyčné Coupe od "leštěnky" Haryho002 jsem měl možnost nedávno vidět a že bylo bourané na levý předek,jak jsem psal na foru, je evidentní z 5 metrů(a nejen to).Hlavně,že tvrdil že ne a stále se do mě navážel,co že to vidím. :evil: Takže pozor na podobné vykuky,kteří vás budou přesvědčovat,že prodávají nebouranou,nekradenou,nepoškozenou leštěnku s pár km na tacháku a za dobrou cenu :roll: . Stejní podvodníci,hlavně ti opálení jsou i v Německu-nafotí krásné auto v super stavu,ale realita na místě je většinou jiná :( .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
black_sheep
Moderátor

zdenek76 píše:no nevím, když si vezmeš cenu auta + dovoz + přepis + opravy, tak to bude nakonec +- stejná cena jako u nás.
no samozrejme, aby taky ne, kdyz polovina aut se sem nataha, akorat bazaristi jsou schopny privest cokoliv, hlavne kdyz je to levny, a pak se z toho stane tzv. bazarovy lezak :-) uz jsem videl spousty coupe a scoupe co v bazaru hnili treba pres 2roky..... :lol:
I cars
xpetan
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpetan »

Takze myslite ze je lepsi hledat spis v CR coupecka okolo tech max. 70 000Kc?Vic penez si totiz nemuzu dovolit kdyz vemu v potaz ze chci mit tak 15 tis, na případné opravy + samosdřejmě pojištění?
mirpie

Příspěvek od mirpie »

pokud počítáš s touto cenou jako max, do Německa ani nejezdi, ty investice za cestu a přepis a vše s tím spojené + opravy se ti nevyplatí. Tady si dej rezervu tak 15tis, něco na rozvody, filtry + náplně, případně pneu a jiný drobnosti, např. vymlácený čepy atd. ALe za 70tis + 15 za opravy se dá pořídit dobře.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
black_sheep
Moderátor

jestli mas 70.000 na autak, tak se na coupe vykasli.. :-) muzes to zkusit, ze bys na neco s klikou u nas narazil (do nemecka to fak nema cenu), ale musis brat v potaz, ze to auto bude urcite bourany, nebo bude mit pul mice najeto... :roll:

to mas lepsi vzit nakou lantru, to mas skoro to same, akorat je to 4dvirko, drzi se cenove niz.... :wink: sice to zpracovani neni tak perfektni a prijde mi ze si na coupe dali vic zalezet, ale jako alternativu bych to bral...

nebo Ti poradim, dost lidi prodava coupe jako Lantra coupe podle TP, pac dost jich ma v TP prave takove oznaceni a cenu pocita tak, ze mrkne ze lantra se da sehnat pekna za 60.000, rekne si tridverak ty jsou levnejsi, tak si rekne za 55.000..

uz jsem takovy tri kousky videl, ale je to spis vyjimka, kdyz to auto ma nejaky laik, mozna naky dedek.. a byli podle fotek fakt perfektni, ale to auto bylo mezi lantrama misto mezi coupeckama.... ale to budes muset cihat... :lol: tipcars, cars.cz, sauto.cz, auto.bazos.cz... je toho mraky a chce to koukat kazdy den ;)
I cars
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

ad

Příspěvek od delphino »

taky bych kolem tech 70 na kupecko, v nemecku ty ceny hodne lakaj,ale nakonec cekam az se objevi naky v cr, preci jenom je lehci si tam dojet, komunikace, zadny starosti s prepisem. za tech 70 se daji sehnat,ale kdyz si vezmu svoje kriteria, aby to byl min. rok 98,ale spis 99-00, najeto do 120, a radsi bych 2.0, 1.6 jen kdyby bylo fakt udrzovany bez zavad a hlavne barva, nasel jsem jedno hodne pekny,levny a stabilni stav,ale tmave zeleny..blee: )), tak se cena vysplha nahoru, muj tajnej typ je tento http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail , ale je k tomu jen jedna fotka, tak tomu rikam takovej cernej petr, kdyz pres prazdiny schrastim par tisic, pojedu se na nej mrknout.
Odpovědět

Zpět na „COUPE“