Světla na coupatko

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

bocelini
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bocelini »

Rasty píše:Nebral by jsem ani jedny z těch světel. Firma Alteza nemá zdrovna kvalitní zpracování a mnohda do nich nateče voda nebo se orosí. Jestli můžu doporučit, tak kup od firmy AutoStyl. Já je mám a naprostá spokojenost
¨
Právě co jsem koukal tak Autostyl dělá na coupatko 1gen. jen ty chromovočirý a ty mě prijdou že by na červeným autě ještě když mám zatmavený skla působyly moc kontrastně :?
Reklama

Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Nekde se to tu resilo, a ja nevim kde .. ale nasel jsem navod na rozebirani tech prednich svetel .....
http://www.youtube.com/watch?v=nkwMlNu0 ... re=related
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

DEDe píše:
Ty cervene origo se mi nelibi (jen na borkove cervenym aute ladi :D
No proto :!: :evil: :lol: :lol: Ty na tvém odkazu jsou také pěkná.Nelíbí se mě takové stříbrné "tunerské" ,co hlavně na tmavých karoseriích tlučou do očí.K tvému stříbrnému by snad šly-netloukly by tolik do očí.Ani ta koncová světla na poslední verzi Tiburona se mě nelíbí,protože vypadají jak dodělávané tunery.Koncová světla se mě líbí,jaká tam jsou v originále,i ta po faceliftu 2005-2007 byla pěkná,ale to současné provedení,bych vyměnil.
A u 1.gen.se mě to origo provedení také líbí nejvíce.Pokud k červenému Boceliniho,tak bych stejně jako on volil spíše tu kombinaci s černou než ve stříbrném provedení. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

poslu foto jak to vypada vceta sem je tam hodil a libej se mi rozhodne vic nez origo. ale chapu ze je to vec nazoru ja mel taky hodne rozhodovani co tam dat vedel sem ze je vymenim i kdyz co mam auto zvykal sem si na ty origo vic a vic ale uz sly pryc , nazor si pak udela kazdy a treba vam to pomuze v rozhodovani hlavne ten kdo nevi jestli ladi stribrna a chrom.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

Tak prvni foto udelane na rychlovku ale focene v garazich poslu pak lepsi jak to vypada realne venku a srovnani s origo mam to focene na telefonu kdyz sem to menil.
Tyhle jsou ty od Autostyle , samozrejme neni to dokonale jak originaly nesedi uplne presne ty plasty ktere se lemuji ke kufru a tesneni taky neni uplne presne ale jinak sly tam v pohode a sedi tam jak ulite takze sem spokojen.
Vymena je hned cca 15 minut , jeste rozmyslim jen jestli tam zkusit diodove zarovky nebo sehnat neco co vyzazne vypada lip nez ta obyc oranzova zarovka :)

Obrázek
Naposledy upravil(a) DEDe dne 04 črc 2008, 11:37, celkem upraveno 1 x.
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

cece tohle presne me na tech neorigo vecech sere, ze nesedi presne :-)

navic, ja Ti nevim.. ale me se ty origa libi proste vic :-) ale jinak pekny..
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

tak trochu kvalitnejsi fotky venku jestli to nekomu pomuze v rozhodovani .

Obrázek
..
Obrázek
..
Obrázek
..

predesle
Obrázek
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

no nejlepsi svetla ma stejne ten favorit nalevo :lol:

ne, sranda, samozrejme... kdyby byli oboje na vyber z vyroby, tak bych se tesne, ale presto rozhodl pro cerveny :) skoda jen, ze nejsou nejaky z ledek cerveny, to je vcelku hezke.. :lol:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

oni jsou cerveny z ledek kdybych uz nemel koupeny tyhle tak bych si je objednal ale sou 2x drazsi maj je na ty korejsky strance vypadaj hodne hodne dobre :) uvidime casem :)

PS : nechce nekdo koupit ty cerveny origo ? ze je mam ted navic :)
Odpovědět

Zpět na „COUPE“