Mexican píše:darth maul: chces vediet nazor - mne to proste nejde spolu.. zanikli disky a prave u cierneho by tie disky mali kricat... u strieborneho resp svetleho auta by tieto vyzerali paradne
Musím souhlasit s Mexičanem... na té černé to tak trošku zaniklo.
Ale jinak super, souhlasím, že to kolo opticky zvětšuje
vidim ze ti cu*** z ukaz.to proste mazu starsie obrazky, takze prikladam svoje rodinne striebro
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican píše:darth maul: chces vediet nazor - mne to proste nejde spolu.. zanikli disky a prave u cierneho by tie disky mali kricat... u strieborneho resp svetleho auta by tieto vyzerali paradne
Jasně, co člověk to názor a já se samozřejmě musel taky řídit pokyny přítulky, které auto patří...
Požadavek byl jaký byl a tenhle "atyp" splnil zadání přesně... jsem zvědav, jaxe změnily jízdní vlastnosti - ještě jsem je neprojel...
Tak ještě jeden záběr z balkonu - tentokrát už foťákem...
_miv_ píše:Darth Maul: podla mna uplne perfektne pristanu k tej ciernej karoserii.
Je to samozřejmě otázka vkusu - někdo má rád výrazná kola, která dominují, my jsme raději chtěli něco decentnějšího a přitom nezvyklého... A největší úspěch je, že jsme se s přítulkou vůbec shodli!!!
cakam na dazd... pac vzdy ked to umyjem, tak zacne brutalne prsat
BTW som uplne zaskoceny - ked som mal plechove disky furt tam bol bordel (prach, sajrajt z brzd) a na tyxto diskoch je to uplne naopak - neviem ako ale fakt si drzia vysoku uroven cistoty
Naposledy upravil(a) Mexican dne 03 črc 2008, 09:02, celkem upraveno 1 x.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
_miv_ píše:Darth Maul: podla mna uplne perfektne pristanu k tej ciernej karoserii.
Je to samozřejmě otázka vkusu - někdo má rád výrazná kola, která dominují, my jsme raději chtěli něco decentnějšího a přitom nezvyklého... A největší úspěch je, že jsme se s přítulkou vůbec shodli!!!
Pěkný je to máš prostě original ......stříbrný kola má skoro každej. Jediná škoda je, že Hyundai nedělá pět šroubů, díra by pasovala do každýho paprsku
.............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue ( v září )
Vilda píše:Pěkný je to máš prostě original ......stříbrný kola má skoro každej. Jediná škoda je, že Hyundai nedělá pět šroubů, díra by pasovala do každýho paprsku
To máš pravdu, tohle mě mrzelo úplně nejvíc, protože s pěti šrouby ta kola vypadají mnohem harmoničtěji... V této chvíli je přítulka na dovolenkových cestách po jižních čechách, takže pokud v okolí Českého Krumlova zahlédnete tahle kola, prchejte z dosahu!!!
Vilda píše:Pěkný je to máš prostě original ......stříbrný kola má skoro každej. Jediná škoda je, že Hyundai nedělá pět šroubů, díra by pasovala do každýho paprsku
To máš pravdu, tohle mě mrzelo úplně nejvíc, protože s pěti šrouby ta kola vypadají mnohem harmoničtěji... V této chvíli je přítulka na dovolenkových cestách po jižních čechách, takže pokud v okolí Českého Krumlova zahlédnete tahle kola, prchejte z dosahu!!!
porad lepsi, jak moje stara dacie, ta mela tri srouby... vypadalo to harmonicky, to joo.. ale bal jsem se kdy mi upadne kolo nastesti nic, ani rumunskymu krapu kola nepadaj jak š120...
I ❤ cars Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Darth Maul: PODLA MNA je ten tvoj cerny accent najkrajsi aky som kedy videl
a ked ste chvilu riesili pocet srobou mne vyhovuju 4 menej sa pri meneni kolies narobim a keby v buducnosti kupujem new kola tak te co maju roztec 4x114,3 tak vacsinou su na disky s dvojitou roztecou takze je tam 8 dier a z 10 to vyzera fakt cudne
Proto jsem si objednal osmi paprskový elektrony Borbet ( má je na autě Rokolo ) tady to vychází v pohodě . A v okolí Českýho krumlova se budu pohybovat, až koncem září. Jedu na Lipno na ryby, ale to už by měla být Tvoje přítelkyně doma ........
......................................................