Taaaak rozhodl jsem se zeptat hned na dve veci najednou )
Neresil jste nekdo nasledujici?
U stojiciho vozidla pri spustenem motoru na volnobeh a po seslapnuti brzdy je slyset (hlavne v interieru, venku skoro ne) jakesy "pulsujici cinkani" ktere pomalu dozniva po kazdem seslapnuti brzdy.
(PS: uvolnene stity brzd jiz v zaruce servis menil)
a druha vec, rano po nastartovani a vytoceni kol do MAX polohy pri vyparkovavani je slyset podivny "piskot" serva v MAX poloze. po vytoceni zpet a zase do MAX uz to neudela.... vse je nahodne /
Kapalina pro servo je v nadobce na horni hranici.
Dik...
zvuky - servo a brzdy
Moderátoři: vipe, Moderátoři
zvuky - servo a brzdy
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
- Reklama
smirte se s tim ze tyhle auta nejsou delany zrovna moc na kvalitu ... SPOTREBNI PODAUTO ... podauto tisice zvuklu a tvrde osklive plasty v interieru ... omlouvam se
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Re:
Ahojte!
Pisem prvy krat a rozhodol som sa napisat sem, nakolko si myslim ze moj problem s tym suvisi...
Kupil som ojazdeneho (158tkm) 1.1 getza r.v. 2002. Mam tam taky problem ze servo hadica pod motorem je len tak na nic zmontovana a pripojene su navzajom s eskapaskou. V servise mi povedali, ze bolo by dost drahe menit vsetky hadice lebo jeden spoj by ma stal asi 25€ a potrebujem minimalni 4 spoje, nakolko tam je nad 6BARu.
Mate nekdo skusenost s necim podobnym? Resp. da sa zohnat pouzity nahr. diel (hadice k servu)?
Za info vopred dakujem!
Pisem prvy krat a rozhodol som sa napisat sem, nakolko si myslim ze moj problem s tym suvisi...
Kupil som ojazdeneho (158tkm) 1.1 getza r.v. 2002. Mam tam taky problem ze servo hadica pod motorem je len tak na nic zmontovana a pripojene su navzajom s eskapaskou. V servise mi povedali, ze bolo by dost drahe menit vsetky hadice lebo jeden spoj by ma stal asi 25€ a potrebujem minimalni 4 spoje, nakolko tam je nad 6BARu.
Mate nekdo skusenost s necim podobnym? Resp. da sa zohnat pouzity nahr. diel (hadice k servu)?
Za info vopred dakujem!
i30 2017 family 1,4T-GDI Engine Red
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: zvuky - servo a brzdy
To pískanie serva,hlavne pri studenom motore je vraj v norme , kolega má Elantru 2001,jemu,keď vytočí "plný hebel" na riadení,píska prešmykujúci remeň
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
Re: zvuky - servo a brzdy
Servo mi při vytočení dělá to samé, ale pozoroval jsem to i u jiných značek, takže asi v pohodě. Cinkání brzd nepozoruji. Mě zase cvaká spojka, ale to jen tak na okraj.
Getz 1,3 MAX