FOLIE
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
FOLIE
dnes ma zase capli flojdi a chceli mi zobrat technicak za predne folie ale ked ja ich tam chcem... v cechach su povolene ze? a neviete niekto keby si ich dam tam urobit mal by som papier od nich aj vsetko ci by mi to preslo uz aj tu na slovensku???
Coupe99 1.gen 2.0 16V
- Reklama
Nevim jake jsou u vas na SK zakony, nicmene vim ze v cechach staci mit stitek od folii samozrejme pokud chces tmavsi musis mit jinaci stitky a dale musis mit karticku od firmy ktera ti je instalovala a v neposledni rade mit prohlseni o schode. To je dle vyrobce. Vim ze llumar ma jakesi ceske prohlaseni co vozim v aute a 3M folie maji snad tusim evropskou homologaci. Ja teda s foliemi problem nikdy nemel a to je mam tmavy jak uhel - prakticky pres den neni temer videt dovnitr a pres noc uz vubec ne. Mrkni na accent forum tam se otom diskutovalo dost.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Presne ako je odpoved nadomnou....
Auto registrovane na slovensku, leda ze sa prehlasis do CR potom je mozne si dat dopredu folie, len pocitaj ze na kazdom kroku ta budu zastavovat policajti!!!
To sa neoplati... Radsej si daj uuuplne jemne ako od vyroby a hotovo.
Na predne folie velmi radi idu policajti a hlavne na taketo
Auto registrovane na slovensku, leda ze sa prehlasis do CR potom je mozne si dat dopredu folie, len pocitaj ze na kazdom kroku ta budu zastavovat policajti!!!
To sa neoplati... Radsej si daj uuuplne jemne ako od vyroby a hotovo.
Na predne folie velmi radi idu policajti a hlavne na taketo
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
.
no ved ja mam v predu uplne jemne a ty drbli policajti maju furt pripomienky este aj na okne mam napisane dole ze mam 70% priepustnost svetla takze na 30 su zatmavene tak ja neviem co furt maju. a z hyundaiu sa neda volaky papier zohnat na tie predna skla ???
Coupe99 1.gen 2.0 16V
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dantasík má pravdu-má je fakt až uhlově černé.Sám se divím,že s nimi zatím neměl problém.Fakt je,že na jeho černé Sonátě vypadají dobře.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Re: FOLIE
Erikozo a proč se už na ně jednou nevyprdneš a neujedeš jimErikozo píše:dnes ma zase capli flojdi a chceli mi zobrat technicak za predne folie ale ked ja ich tam chcem... v cechach su povolene ze? a neviete niekto keby si ich dam tam urobit mal by som papier od nich aj vsetko ci by mi to preslo uz aj tu na slovensku???
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOLIE
no slovenski LAPD nakupili myslim audiny S6 a tomu sa unika fakt tazkoDavepic píše:Erikozo a proč se už na ně jednou nevyprdneš a neujedeš jimErikozo píše:dnes ma zase capli flojdi a chceli mi zobrat technicak za predne folie ale ked ja ich tam chcem... v cechach su povolene ze? a neviete niekto keby si ich dam tam urobit mal by som papier od nich aj vsetko ci by mi to preslo uz aj tu na slovensku???
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Hoši tak jak je to s těma foliema.
Chlápek u Nás v Ostravě v Autosklo-Tip říkal, že mi dá homologační štítek na přední sklo jen na transparentnost 70pro. U zbytku je to jedno. prej to může být i jako uhel(samo s homologací). Ptáme se proto že tatík často jezdí na "Slováky" a chce si na svého Accentíka folie dát taky. Když ho chytnou "chlupatí" bude je u "východných bratů" muse sundat?
Chlápek u Nás v Ostravě v Autosklo-Tip říkal, že mi dá homologační štítek na přední sklo jen na transparentnost 70pro. U zbytku je to jedno. prej to může být i jako uhel(samo s homologací). Ptáme se proto že tatík často jezdí na "Slováky" a chce si na svého Accentíka folie dát taky. Když ho chytnou "chlupatí" bude je u "východných bratů" muse sundat?
Hyundai Coupé 1,6 16V '98' G4GR - Šedá metla
Pokial bude na SVK znackach ano... ak bude auto registrovane v CR su povinny respektovat Vyhlasky ostatnych statov EU....TJK píše:Hoši tak jak je to s těma foliema.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Nebýt té první fotky s tebou,tak jsem si na fotkách folií ani nevšiml. Hezká,moc pěkná......ta folie,samozřejmě.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor