Lakťová opierka
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- r209vltava
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
opierka
Tak je to jednoduché ak si dáš opierku originál tak prídeš o držiak čo tam je najvačší tretí na ten sa opierka montuje ale prídeš aj o drčiak na flašu čo je pri ručnej brzde pretože pri originále ostáva platová časť pevná ale pri Armsteru ktorý mám ja aj Peťuško tak prídeš iba o tu tretiu dieru ale o flašové šu sú pri ručnej nerídeš preto Armstre sa dá vyklopiť hore a más priestor pre dve flašky ale nemáš zas opierku ale ti poviem že tá Armster je super www.armster.eu tam nájdeš aj predajcu v českej republike
r209vltava píše:jsem z toho nějak jelen a z fotek to nedokážu poznat. Jak to tedy je... ? když si nechám namontovat originál opěrku v autor. servise tak přijdu definitivně o větší držák na láhve? Díky za odpověď zasvěcenému.
Naposledy upravil(a) ceme dne 09 črc 2008, 08:47, celkem upraveno 1 x.
Opěrka
Accent, Elegance, 1.4 16v, pneu KUMHO KU31 195/50 r15, alu RSW 242. Křídlo, lak brzd třmenů, potahy cěrno-stříbrné.
Re: Opěrka
hmm kozenka v aute nie je moc dobry napad rychlo popraskaMarty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Podívejte se na tento odkaz.
Marty
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
Dexter o tom pochybujem výrobca dáva záruku 3 roky!! a to auto už asi aj človek po troch rokoch predá a tá opierka je dosť kvalitná a hlavne nezavadzá ako origoš od hyundai dá sa celá sklopiť a možeš použiť otvori na flašu a tak proste je určite lepšia než originálna a ked som videl fotky origoš opierky tak ani tá látka neni taká presná ako má byť proste otien je bud tmavší alebo bledší a firma ARMSTER predáva tieto opierky teda predávaju ich aj Citroen a iné automobilky tak sa nebojím o popraskanie....
DEXTER píše:hmm kozenka v aute nie je moc dobry napad rychlo popraskaMarty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Marty
MArty neváhaj ako som písal mám ju aj ja aj iný Acentáci a je maximálna spokojnosť má tolko funkccí že až
Marty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Marty
kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu a pritom mi slubovali tu montovanu na sedadlo
toto si niekto odskace
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu a pritom mi slubovali tu montovanu na sedadlo
toto si niekto odskace
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jj taky sem ji musel trochu víc upevnit ale už je to ok.. až to ulomím udělám držáky z nerezu
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
haaaaa tak toto som prezival ja ked som si prisiel po auto a ked som zbadal ako je namontovana laktova opierka tak som zacal hladat skrytu kameru lebo tomu som nemohol verit ze je to myslia vazne aj som to bol reklamovat prerobili to ale ja som si to v garazi sam urobil poriadne teraz sa uz o to mozem riadne opierat ozaj a mas foto alebo linku na tu co sa montuje na sedadlo ??EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
toto si niekto odskace
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
Opierka
EB trupo nič vzlom ale ved som ťa na to upozornoval že je to tak že sa nedá ta opierka namontovať a že si máš kupiť tu z www.armster.com no ja mi to uprimne luto ale na tomto fore su aj fotky všetko tak škoda ;(
EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
toto si niekto odskace
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jj psalo se tady že to origo sice vypada dobře ale uchycení se musí tak trochu dodělat
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Re: Opierka
to ti je tak: Najprv sa objednalo na natlak polovicky, az tak sa citalo na fore...ceme píše:EB trupo nič vzlom ale ved som ťa na to upozornoval že je to tak že sa nedá ta opierka namontovať a že si máš kupiť tu z www.armster.com no ja mi to uprimne luto ale na tomto fore su aj fotky všetko tak škoda ;(
EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
toto si niekto odskace
tu je jeden link, ale videl som to inde, len za toho frasa neviem kdeDEXTER píše:haaaaa tak toto som prezival ja ked som si prisiel po auto a ked som zbadal ako je namontovana laktova opierka tak som zacal hladat skrytu kameru lebo tomu som nemohol verit ze je to myslia vazne aj som to bol reklamovat prerobili to ale ja som si to v garazi sam urobil poriadne teraz sa uz o to mozem riadne opierat ozaj a mas foto alebo linku na tu co sa montuje na sedadlo ??EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
toto si niekto odskace
http://www.hyundaiusa.com/vehicle/accen ... erior.aspx - tuknite si potom na kraj sedadla - na ten zviraznovac