Náhradní sada žárovek na Elantru.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Náhradní sada žárovek na Elantru.
Zdravím, mohli by jste mi někdo poslat tip na náhradní sadu žárovek na Elantru (r.v2002). Nebo je lepší si povybírat žárovky a pojistky zvlášť a udělat si sadu sám? Dík za případné tipy
- Reklama
Tak cenu si uz nepamatuju to je muj vecny problem .... ale krabicku meli ... a zarovky me tam davala normalni tungsramy tusim ... ale mozna i Philipsy ... proste co tam patrilo (to si byla zjistit v servisu vedle)
A bylo to na pohodu .....
A bylo to na pohodu .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Koukněte na www.evv.cz tak širový sortiment žárovek a dalších "elektrověcí" jsem jinde neviděl.
Radši jsem kouknul do světel a fakt tam jsou dvě rozdílné žárovky. Ale protože má Tomin Elu 2002, tak to bude spíše 2x H7.jandaxx píše:Moje Elantra 2001 měla potkávací i dálkové H7. Stačí kouknout na plastový kryt. Je to tam napsané. Pochybuji, že by se to u modelu 2006 měnilo/i když to samozřejmě možné je.
Elantra 1.6, r.v.2006
Tak to pro mě je horor. Já bych asi bral servis, vzlášť když to je na levé straně. Ale prý to jde. Musíš oddělat kryt, možná i baterii a když máš hubené ruce, tak se tam už dostaneš. Druhá možnost je prý povolit dva šroubky držáku nad světlem, třetí šroubek dole a světlo lze vyklopit. Tak hodně zdaru !!!
Elantra 1.6, r.v.2006
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě po 47000km praskla první H7 v tlumených světlech u Tiburona.Včera jsem ji vyměnil-byla to brnkačka .Ještě že jsem nedávno koupil 8 krabiček žárovek v Tescu.No nekupte to,když krabička stála 24,50Kč a obsahovala H7,žárovku s jedním vláknem-couvačka21W,žárovku s 2 vlákny-5W a 21W-koncové a brzdy,oranž.žárovku 21W do blinkrů,malou 5W do parkovaček,velkou 5W(třeba v bezpeč. osvětlení dveří) a ještě tam jsou nějaké nožové pojistky.Za ty "prachy"dobrá koupě,ne .Jo a původní H7 v Tiburonu byla Philipska.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži