Lakťová opierka
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- r209vltava
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
opierka
Tak je to jednoduché ak si dáš opierku originál tak prídeš o držiak čo tam je najvačší tretí na ten sa opierka montuje ale prídeš aj o drčiak na flašu čo je pri ručnej brzde pretože pri originále ostáva platová časť pevná ale pri Armsteru ktorý mám ja aj Peťuško tak prídeš iba o tu tretiu dieru ale o flašové šu sú pri ručnej nerídeš preto Armstre sa dá vyklopiť hore a más priestor pre dve flašky ale nemáš zas opierku ale ti poviem že tá Armster je super
www.armster.eu
tam nájdeš aj predajcu v českej republike ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
r209vltava píše:jsem z toho nějak jelen a z fotek to nedokážu poznat. Jak to tedy je... ? když si nechám namontovat originál opěrku v autor. servise tak přijdu definitivně o větší držák na láhve? Díky za odpověď zasvěcenému.
Naposledy upravil(a) ceme dne 09 črc 2008, 08:47, celkem upraveno 1 x.
Opěrka
Accent, Elegance, 1.4 16v, pneu KUMHO KU31 195/50 r15, alu RSW 242. Křídlo, lak brzd třmenů, potahy cěrno-stříbrné.
Re: Opěrka
hmm kozenka v aute nie je moc dobry napad rychlo popraskaMarty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Podívejte se na tento odkaz.
Marty
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
Dexter o tom pochybujem výrobca dáva záruku 3 roky!! a to auto už asi aj človek po troch rokoch predá a tá opierka je dosť kvalitná a hlavne nezavadzá ako origoš od hyundai dá sa celá sklopiť a možeš použiť otvori na flašu a tak proste je určite lepšia než originálna a ked som videl fotky origoš opierky tak ani tá látka neni taká presná ako má byť proste otien je bud tmavší alebo bledší a firma ARMSTER predáva tieto opierky teda predávaju ich aj Citroen a iné automobilky tak sa nebojím o popraskanie....
DEXTER píše:hmm kozenka v aute nie je moc dobry napad rychlo popraskaMarty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Marty
MArty neváhaj ako som písal mám ju aj ja aj iný Acentáci a je maximálna spokojnosť má tolko funkccí že až ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Marty5 píše:http://www.graficar.cz/10612/loketni-op ... -2006.html
Marty
kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu
a pritom mi slubovali tu montovanu na sedadlo
toto si niekto odskace
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu
toto si niekto odskace
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jj taky sem ji musel trochu víc upevnit ale už je to ok.. až to ulomím udělám držáky z nerezu ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
haaaaa tak toto som prezival ja ked som si prisiel po auto a ked som zbadal ako je namontovana laktova opierka tak som zacal hladat skrytu kameru lebo tomu som nemohol verit ze je to myslia vazneEB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toto si niekto odskace![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
Opierka
EB trupo nič vzlom ale ved som ťa na to upozornoval že je to tak že sa nedá ta opierka namontovať a že si máš kupiť tu z www.armster.com no ja mi to uprimne luto ale na tomto fore su aj fotky všetko tak škoda ;(
EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
to co je za ch ujova, zk o kotena opierka, sorry za vyrazy, ale moja polovicka si to odserie riadne!!! Nechal som sa prehovorit, ze si objedname original opierku Hyundai a nechame si ju aj namontovat. vediet, ze co to je za humus a smejd, tak im to otrieskam o hlavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jj psalo se tady že to origo sice vypada dobře ale uchycení se musí tak trochu dodělat ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Re: Opierka
to ti je tak: Najprv sa objednalo na natlak polovicky, az tak sa citalo na fore...ceme píše:EB trupo nič vzlom ale ved som ťa na to upozornoval že je to tak že sa nedá ta opierka namontovať a že si máš kupiť tu z www.armster.com no ja mi to uprimne luto ale na tomto fore su aj fotky všetko tak škoda ;(
EB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
tu je jeden link, ale videl som to inde, len za toho frasa neviem kdeDEXTER píše:haaaaa tak toto som prezival ja ked som si prisiel po auto a ked som zbadal ako je namontovana laktova opierka tak som zacal hladat skrytu kameru lebo tomu som nemohol verit ze je to myslia vazneEB trupo píše:kua chuapi! musim sa najprv ukludnit. a kedze auto je na leasing, tak to ukludnovanie bude asi trochu trvat.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj som to bol reklamovat prerobili to ale ja som si to v garazi sam urobil poriadne teraz sa uz o to mozem riadne opierat
ozaj a mas foto alebo linku na tu co sa montuje na sedadlo ??
http://www.hyundaiusa.com/vehicle/accen ... erior.aspx - tuknite si potom na kraj sedadla - na ten zviraznovac