klima

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

klima

Příspěvek od delphino »

Jak je na tom klima..mel jsem vybrany coupe, uz byl prodej naspadnuti rocnik 98, dobry stav, najeto kolem 120 a cena 2500euro,ale kdyz jsem se ptal na klima,pac jsem myslel,ze klima je soucasti kazdyho,tak jsem se dozvedel Keine Klima : /, tak ted nevim, ja doted jezdil s autem bez klimatizace, takze jsem na to zvyknuty, ale zas nevim jestli si nepockat,az se ukaze podobny inzerat s klimou..ale zas nemusi a me tohle coupe s cernou metalizou plachne.
Reklama

DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

to zalezi taky i na tom kde treba jezdis , ja kdyz jezdim ve meste v lete jeste v Brne kde je tepleji tak bych klimu chtel za kazdou cenu jinak je clovek hned spocenej a v centru toho okynkama clovek moc nevyvetra gor kdyz obcas musim treba jet v obleku nebo tak. A klima urcite dost zvysuje i cenu auta.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

ja treba opravuju na svym aute nefunkcni klimu jen z duvodu, aby nezustala dlouho odstavena a aby na aute bylo vse funkcni.. jinak jsem ji temer nepouzil ani kdyz bezela :-) je to otazka priorit, urcite, bude auto s klimou vzdy lepe prodejne nez bez ni, a cim dal tim to bude aktualnejsi..
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

ja ji taky pouzivam minimalne ale kdyz jsou opravdu vedra tak sem za ni rad , natoz pak jet nekam k mori na dovcu.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

ja som nazoru ze klimu v terajsej dobe treba mat aj ked ju ja moc nevyuzivam samozrejme ked je totalne teplo tak ju urcite pouzijem inak klima je perfektna na odhmlievanie okna ale ide o to ze auto by sa bez nej mohlo horsie predavat trebarz auto v amerike je bez klimi nepredajne aj ja som nemal na predchadzajucom aute klimu ale som si uz povedal ze ked budem kupovat druhe tak tam urcite bude inak neberem ja by som si urcite na tvojom mieste pockal na iny kus kde by uz ta klima bola je to predsa len plus
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Odpovědět

Zpět na „COUPE“